keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Sitsikynnet

Moikka vaan!

Kirjoittelen taas padillä niin toivottavasti se ei aiheuta mitään kummallisuuksia (lukuunottamatta laadutonta kuvaa). Kauhean kiireistä on ollut mutta ehdin kuin ehdinkin tehdä sitsikynnet. Koitin tehdä tähän akateemiseen pöytäjuhlaan mekkoon sopivat lakkaukset. Kuitenkaan lähes 300 lakan kokoelmassani ei ollut yhtään samansävyistä lakkaa kuin mekkoni, joten päädyin metalliseen KIKOon.


Ranskiksen pohjalla on Lumenen CC lakka ja kärjen rajasin loivemmilla mivinylseillä. Ne toimivat oikeen hyvin! Kokonaisuuden kuorrutin vielä China Glazen Fairy Dustilla ja jonkin älynväläyksen takia laitoin decalit keskisormiin.

Sitseillä oli tosi mukavaa! Lauloimme nelisen tuntia niin että ruokakin ehti siinä jäähtyä ja jokaisen laulun jälkeen tietysti skålattiin. Oikeen mielenkiintoinen perinne :)

Mitäs teille kuuluu?

6 kommenttia:

 1. Onpa kaunis ranskis ♥ :) Mulle ei oikeastaan mitään kummempia kuulu, vähän hitaasti lähtenyt syksy käyntiin kaiken kanssa. Kuulostaapa kivoilta nuo juhlat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti <3 ^^, itse kaipailenkin niitä ihanan hitaita aikoja...

   Poista
 2. Kylläpä on kaunis ja suloinen ranskislakkaus, aivan ihana! Mulle kuuluu työkiireitä ja 40v syntymäpäivien kauhunsekaista odotusta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tintti :3 meillä taitaakin olla synttärit samoihin aikoihin! Mulle 19 on kyllä aika mitään sanomaton ikä, vähän jatkoaikaa vaan kahdeksalletoista. Mutta sulle suuret onnittelut nelikymppisyydestä! Se onkin hyvä ikä jossa voi tarkastella elämäänsä, onko nyt tehnyt niitä juttuja mitä halusi :)

   Poista
 3. Oi kuinka suloiset ranskikset! ihanat on.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)