torstai 13. elokuuta 2015

Piristekynnet

Onpa taas ollut pitkä tauko bloggaamisesta. Olen ollut taas vaihteeksi angiinassa ja pitääkin mennä nyt asiantuntijalle pohdiskelemaan mahdollista nielurisojen leikkausta. Ei kiva.. Kivempi juttu sen sijaan oli viime viikon labrakurssi joka veikin käytännössä kaiken aikani. Aloitin myös osa-aikaisessa duunissa, joten aika on melko kortilla välillä. Nytkin kynsillä on yli viikon vanhat lakkaukset, joita en niiden hyvinä päivinä edes ehtinyt kuvata.


Palataanpa siis ajassa taaksepäin kesäkuuhun, jolloin olin vielä Ranskassa. Taisi olla se toinen viikko kun oli kaikista rankinta, kun kaipasin piristäviä lakkauksia. Siispä tartuin Picture Polishin Sizzleen, tuohon holohitulaiseen pinkki-ihanuuteen. Kerroksia oli kynnestä riippuen 2-3. Sizzlen kaveriksi valikoitui Dance Legendin valkoinen tekstuuri Mountain Snow, jota on kerros Ginan valkoisen päällä.


Pisteinä I:n päälle vielä pilkkutikkukukkia (onpa paljon k-kirjaimia) ja piristävät kynnet olivat valmiit! Kuvat jälleen ihania puhelin otoksia kauniilla taustoilla.

Psst... Jos edellisen postauksen arvoitus jäi mietityttämään, vastaus löytyy tämän youtube linkin takaa.

I've been busy busy busy so let's jump to June when I needed some cheering up. What would be better than pretty pink hologlittery Picture Polish Sizzle, sparlky texture Dance Legend Mountain Snow and some dotting tool flowers?!

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)