tiistai 25. elokuuta 2015

Kuulumisia

Moikka vaan pitkästä aikaa!

Halusin vaan tänne ilmoitella että elämä on sellaisessa muutoksen myllerryksessä etten ole pahemmin ehtinyt kirjoitella. Eilen alkoi yliopisto-opinnot orientoivan viikon merkeissä. Olen hukkumaisillani infovyöryyn ja lisäksi täytyisi omaa kotiakin pyörittää. Voi kestää vähän aikaa ennen kuin totun yhdistelemään opinnot, työt, ystävät ja kodin, joten harrastukset saavat jäädä nyt toissijaisen asemeen. En ole bloggaamista enkä kynsien lakkaamista kuitenkaan lopullisesti lopettamassa (varsinkaan nyt kun sain juuri päivänvalolamput ostettua!!) mutten aio kuitenkaan ottaa stressiä tänne kirjoittelusta. Satunnaisia postauksia saattaa ilmestyä jos on sellainen olo :)

"Opiskelujen" alku on vaikuttanut oikeen mukavalta! Saatiin eilen iPadit opiskelukäyttöön ja sillähän kirjoittelen nyt tätäkin (fontti saattaa olla erilainen kuin yleensä?) Ihan paras juttu :) Olen myös saanut ystäviä tuutoriryhmästämme, mitä tietysti aina jännittää ennen ensimmäistä päivää. Kammottaa kuitenkin tuleva periodi, jossa päivät saattavat venyä kymmentuntisiksi ja töitä on periaatteessa 24 lukiokurssin verran, hui! 

Hyvää syksyn alkua teille kaikille! :)

6 kommenttia:

 1. Hui, jännää! Tsemppiä opintojen alkuun saamiseen, toivottavasti löydät tasapainoisen rytmin arjen ja vapaa-ajan välille :) Täällä kyllä jaksetaan odotella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla :) tämä onkin osoittautunut aika haastavaksi

   Poista
 2. Tsemppiä opintojen aloitukseen! <3

  VastaaPoista
 3. Oikein antoisaa syksyn jatkoa ja tsemppiä yliopisto-opintoihin :). Ja onneksi olkoon yliopistoon pääsemisestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti! :) tsemppiä kyllä kaivataankin

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)