keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Kimmellystä vedessä

Mitenkäs näitä vesiaiheisia kynsiä on tälleen kertynyt. Varoituksen sanana voin kertoa etteivät nämä todellakaan jää tämän kesän viimeisiksi!


Näistä kynsistä ei ole paljoakaan sanottavaa. Vietin viimeisen viikonloppuni Ranskassa veden äärellä. Käytiin veneilemässä ja uimassa. Koska mulla ei ollut kauheasti tarvikkeita eikä aikaa päädyin vaan yksinkertaisesti lakkaamaan Isadoran Blue Skyn päälle Lumenen Glistening Sea -glitterlakkaa.


Viimeisenä iltana hostäiti koki tarpeelliseksi muistuttaa etteivät kynnet ja puhelin ole tärkeimpiä asioita elämässä. Varmaan oisi ihan ookoo jos piirtäminen olisi ja musta ne kaverit ja perhe siellä netin toisessa päässä ovat. Olen nyt kuitenkin päässyt takaisin Suomeen pakoon hirveitä helteitä (ja kammoperhettä) ja muuttokin jo hoidettu alta.

Uuden asunnon ainoa huono puoli on ettei mun netti toimi siellä... Niinpä bloggailu ei nyt oikeen etene ennen kuin saan nettiasian järjestettyä. Lisäksi kynnet sekä kynsinauhat ovat kaameassa kunnossa (enkä liioittele), ettei lakkaaminen innosta suurestikaan. Myös kuvausolosuhteiden järjesteleminen uuteen asuntoon tulee viemään aikaa, joten hiljaiselo saattaa jatkua :/

I spent my last weekend in France by the lake and appropriate nails would of course be blue. The base is Blue Sky by Isadora and the glitterpolish is Glistening Sea by Lumene. Simple but lovely. I've now moved to my own appartement but the internet isn't working there... Also my nails are in a sucky condition so the blog might stay quiet for a while...

4 kommenttia:

 1. Vesiaiheiset kynnet on aina hyvä ratkaisu :). Kauniit kynnet olet tehnyt ja kiva kuulla, että osittain hiukan tuskallinen Ranskan reissu on nyt turvallisesti takanapäin. Onnea uuteen asuntoon, toivottavasti saat pian netin toimimaan!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että oot taas Suomessa, onnea uuteen kotiin! Toivottavasti nettiyhteys järjestyy pian :)

  Kauniin kimmeltävät kynnet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) nyt netti toimii (silllon kun haluaa toimia)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)