perjantai 12. kesäkuuta 2015

Prinsessaperhosia ja alekoodeja

Teinpä kerran tälläisen prinsessapinkin lakkauksen. Sain Born Pretty Storelta testiin ihanan perhoslaatan, joten se pääsi myös testiin. 


Nimettömään ja keskisormeen laitoin miitistä (apua en ole vieläkään saanut aikaiseksi miittipostausta o.O) saadun Sinful Colorsin Easy Going -lakkaa 2-3 kerrosta. Mulla ei olekaan tämän sävyisiä lakkoja ennestään, oikeen nätti tosi vaaleanpunainen. Sinful Colorsin lakkoja saa nykyään myös Suomesta Ninjan verkkokaupasta hintaan 4,95€, toimitus oli nopea! Koodilla DJ86T5YK saat 15% alennusta Ninjan kynsilakoista! Muista kynsistä löytyy kaksi kerrosta Dance Legendin Party Timea. Siinä on aivan ihana holoefekti kuten muissakin Wow Prism -sarjan lakoissa!


Leimat tosiaan BP-34 laatasta. Vähän oli ehkä hankaluuksia saada leimat kynsille asti mutta ehkä syynä oli se, että yritin leimata Picture Polishin Sizzlellä, joka ei kyllä ole mikään leimauslakka. Jotta sain leiman toisinpäin keskariin, tein siitä leimadecalin. Pilkut on myös tehty Sizzlellä.
Kuva varjossa

Käytetyt lakat:
  • Picture Polish: Sizzle
  • Dance Legend: Party Time
  • Sinful Colors: Easy Going
  • Stamping plate BP-34

Tykkäsin kovasti tästä lakkauksesta mutta ärsytti noi varsinkin aksenttikynsissä näkyvät kutistumat, jotka johtuvat jankkiintuneesta HK girl -pikakuivattajasta. Harmi että se pilasi muuten kivan lakkauksen. Alla olevalla koodilla saatte 10% alennusta Born Pretty Storen nailart tuotteista. Sieltä on muuten myös ilmaiset postit eikä laatoillakaan ole paljoa hintaa!


I did this princess pink mani some time ago. I tested also a nice butterfly stamping plate I got from Born Pretty Store. On the middle and ring fingers I have 2-3 coats of Easy Going by Sinful Colors. The stamping and the dots are done with Sizzle by Picture Polish. It wasn't so easy to stamp but might be it's because Sizzle isn't really a stamping polish. To turn the design around I used reverse stamping. On other nails I've got 2 coats of Party Time by Dance Legend and the holo effect is just so lovely <3 Sadly HK Girl top coat ruined the art by shrinking the polish... Other wise I really liked these nails :)

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)