lauantai 27. kesäkuuta 2015

Making holo waves

Vaikka täällä ei oikeastaan tee mitään, tuntuu silti että ois kauhee kiire. Ehkä se johtuu siitä, että aamupäivävapaa menee aina nukkuessa. Tänään tosin kävin pienkoneella lentelemässä, siitä lisää myöhemmin! Elämä on niin aikataulutettua, että jutuistani tulee mieleen Tarkoitettu-kirja, jota luen tällä hetkellä. Siinä Yhteiskunta päättää yksilöiden ajankäytöstä ja vapaaviriketunteja on aina silloin tällöin... Mutta löpinät sikseen!

Arkistojen kätköistä löytyi tämmöiset iiihanat holokynnet. Rakastan vettä ja sinistä, joten ei varmaan yllätä millaisista kynsistä puhutaan.


 Ai että tämä Fun Lacquerin Starry Night of the Summer on kaunis! En kyllä saanut sitä peittämään täysin yhdellä kerroksella niinkuin jotkut vaan laitoin kaksi kerrosta. Kuitenkin peittävyys oli niin hyvä että halusin kokeilla leimata tällä. Hyvinhän tuo toimi. Kuvio on Moyou Londonin Sailor 07 laatasta. 


Yllä olevan kuvan lisäsin siinä toivossa että leimat erottuisivat paremmin holomeren keskeltä. Leimojen pohjalla oli minulle ihan tuntemattoman merkin, JOSS:n Caribbean Holiday. Voi olla että nimi vaikutti tämän lakan ostamiseen, mutta se on toisaalta myös uskomattoman kaunis turkoosi holo. Kolme kerrosta taisin kasata.


Käytetyt tarvikkeet:

 • FUN Lacquer: Starry Night of the Summer
 • JOSS: Caribbean Holiday
 • Moyou London: Sailor 07
Jokos Suomessakin alkaa uskaltautua rannalle?

I love holo and blue and the sea... So obviously I loved these nails <3 Starry Night of the Summer is gorgeous and also stamped well! And if you're looking for turquoise holo polish, I can recommend JOSS Caribbean Holiday. Also if you don't own Moyou London's Sailor 07 stamping plate yet you probably should get it. I have nothing else to add! Except that I hope you guys can enjoy a beach this weekend :)

6 kommenttia:

 1. Upea lakkaus! Ja hyi, täällä on 15 astetta lämmintä, että just ulos tarkenee mennä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) no voihan hitsi, oon siis etuoikeutettu ku koko viikonloppu meni veden äärellä ja talviturkkikin karisi :D

   Poista
 2. Upeet! Ja tosiaan, tänää oli eka päivä ku ilman takkia pysty ulkona olemaan, et ei mitään asiaa vielä rannalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) kai sitä takki päälläkin voi rannalla istua mutta ehkä se odottamalla paranee ':D

   Poista
 3. Oi kuin ihanat! Holot on vaan aina niin upeita.. <3 Täälä oli tänään 25 astetta lämpyä, ihanaa että kesä on oikiasti tulosa tänne meille päin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kiitos <3 Kuulostaa jo ihan kesältä! Ensi viikonloppuna pakenen täältä mieletöntä helleaaltoa niin jospa toisin hyvän sään muuallekin Suomeen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)