sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Jotain uutta

Eli (terveenä vihdoin kahden väärän diagnoosinkin jälkeen ja) ensimmäinen yritys tehdä leimadecaleita. Ja onnistuikin mielestäni ihan hyvin!


Leimasin Konadin laatasta m100 tuon kivan kuvion Seppälän Blackest Blackillä ja jätin sen kuivumaan löllöleimasimelle. Sitten värittelin kukkien keskustat Kikon 389 Mint Milkillä ja Kone Helsingin M17 pinkillä lakalla. Ne kuuluvat molemmat ihan suosikkeihini! Decalin taas kuivuttua levitin sen päälle Lumenen päällyslakkaa, joka ei siis ole pikakuivattava. Näin decali oli kuiva mutta tahmainen n. 15min odottelun jälkeen, irtosi leimasimesta hyvin pinseteillä ja toisaalta tarttui kynteen. Päälle laitoin HK Girl -pikakuivattavan päällyslakan. Kaikkiin kynsiin olin laittanut pohjalle näköjään Gina Tricotin Whiten, mikä on sinänsä kumma juttu, koska yleensä lakkaan koko kynnen aina Sally Hansenin White On:lla. Voi tietty olla että muistan väärin, nämä lakkaukset oli kynsillä pari kuukautta sitten...Harmi sinänsä että leimoista tuli vähän suhruiset. En kuitenkaan jaksanut paljoa välittää, sain ne hei kynsille asti!! Oli aika raikas olo olla välillä myöskin ihan vaan valkoisilla kynsillä.Käytetyt lakat:
 • Seppälä Nails: Blackest Black
 • Kone Helsinki: M17
 • Kiko: 389 Mint Milk
 • Gina Tricot: White
 • Konad leimauslaatta: M100
Joko olet ihastunut/vihastunut leimadecaleihin?


Sorry I forgot the English translation from previous post. I haven't been posting because I had a bad tonsil infection and I was really sick. Anyway, now I'm back (again..). 

This was the first time I tried stamping decals. They are so easy but time taking to make.

 1. Stamp a nice pattern (mine was from Konad m100 stamping plate)
 2. Leave it on your stamper and let dry
 3. Color in the pattern
 4. Let it dry
 5. Top it with top coat (I used a normal one, not quick dry)
 6. Wait about 15min for the decal to dry, you can do your base color coats for your nails while waiting
 7. Gently take the decal from the stamper and place it on your nail
 8. Top with quickly drying top coat
Even though the stamping isn't perfect I really didn't care cause I actually managed to get all four decals on my nails! It's something right ;) Stamping decals, hot or not?

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat decalit ootkin tehnyt, lakkaus on niiden myötä kiinnostava ja valoisa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) ihan pelkkä valkoinen oiskin ollut vähän tylsä

   Poista
 2. Hyvin oot kyllä onnistunut! :) Vitsit, en oo vieläkään saanut aikaiseksi tehdä näitä vaikka haastoit mut testaan leimadecaleita jo ikuisuus sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja eiköhän ala tehdä mieli testailla sitten kun on kiireet helpottaneet ;) musta näitä on tosi kiva väsäillä!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)