keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Leimaushaaste: Kevään tulo aka miittikynnet

Vihdoin päästään edes raapaisemaan Helsingissä 18.4. järjestetyn miitin pintaa näin miittikynsien muodossa. Teemana oli pastellisävyt. Samat kynnet toimittivat myös leimaushaasteen huhtikuun kynsien virkaa, aiheeksi oli valikoitunut kevään tulo. Pääskysen näkemisestä ei ole päivääkään kesään eikö niin? Eli kynsissä mentiinkin loppukevääseen, hupsista.


Pohjalla on aivan omaa luokkaansa oleva Picture Polishin Whimsy. Se on tosi kaunis vaalean sininen upealla kultaisella shimmerillä. Kynsillä kaksi kerrosta. Harmi että kuvien ottamisessa kesti näin kauan (ikävien mielleyhtymien takia) ja kasvuraja on sen mukainen.


Päälle töpöttelin valkoista lakkaa ja Sinful Colorsin Hottieta meikkisienellä. Lopuksi vielä leimat Seppälän Blackest Blackillä jostain nimettömästä laatasta. Oi että toi Hottie onkin ihanan kimmeltelevä! <3

Nyt pitäisi kyllä jo tsempata kun tämänkin lakkauksen pullokuva näyttäisi uupuvan... Käytetyt lakat kuitenkin ovat:

 • Picture Polish: Whimsy
 • Sinful Colors: Hottie
 • Gina Tricot: White
 • Seppälä Nails: Blackest BlackSielläpä ne pääskyt lentelee!

Today's nails were for a nail meeting held in Helsinki on the 18th of April. The theme was pastels. They were also for Katarooma's stamping challenge and the theme was spring is coming. And well swallows move back to Finland in spring so tadaa!

Underneath there is Picture Polish Whimsy which is pure love <3 Perfect baby blue with golden shimmer, two coats. On top I dabbed white polish and Sinful Colors Hottie, so sparkly! And the swallows were stamped from a nameless plate. 

6 kommenttia:

 1. Whimsy on niin suloinen lakka ja se on saanut seurakseen tosi hienot koristelut! Hyvä idea tuo taivas, pilvet ja lentävät pääskyt :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on kyllä :) Sun lakkaus sillä olikin ihan mahtava! Mutta kiitoksia ^^,

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)