keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Haastetrio: asu & kynnet / #BestieTwinNails

Johan on ollut taas kaikennäköistä. Ei voi ainakaan sanoa, että elämä olisi tylsää ollut... Kävin mm. miitissä joka oli vähintäänkin mielenkiintoinen kokemus. Siitä postausta vasta vähän myöhemmin, koska en ole mitään jaksanut vielä kuvailla :)


Sen sijaan esittelen nyt nämä kynnet. @damn_ilovenail otti minuun yhteyttä ja kysyi jos haluaisin tehdä hänen kanssaan bestie twin nailit. Valitsimme malliksi nämä @badgirlnails :n kynnet ja molemmat tekivät oman kopion näistä. En tietenkään löytänyt sitä yhteiskuvaa tähän hätään (josta tuli aika mielenkiintoinen kun Vanessa sen teki :D) mutta sen voi käydä katsomassa instagramtililtäni! 


Näissä olikin ihan hirveästi vaiheita. Lakkasin nimettömään ja keskisormeen kaksi kerrosta Sally Hansenin White On! -suosikkivalkoistani ja muihin kynsiin kaksi kerrosta Formula X:n Pedal to the Metal:ia. Huomasitko PTTM:n hienoisen mutta kauniin puna-sinisen shimmerin? Aivan, eikö olekin classy ;) Sitten teippi ja vinyylit keskariin, toiselle puolelle Seppälän musta ja toiselle violetti. Strassit jonoon ja HK Girl päälle, ei pudonnut kuin yksi tällä menetelmällä vaikkakaan niitä ei sen jälkeen voi käyttää enää. Lopulta sain jopa maalattua kukkasköynnökset mustalla akryylimaalilla. 


Vahingossa näistä tulikin sopivat talven ulkoiluasuuni eli mustavalkoiseen takkiin ja violettiin kaulahuiviini. Eli näistä tulikin huhtikuun Haastetrion kynteni. Vannon että viime kuussa koitin tehdä kuivamarmoroidut kynnet mutta lakat eivät erottuneet sävyltään tarpeeksi toisistaan, kone hajosi enkä jaksanut kuvata sitä säälittävää yritystä. Lupaan kuitenkin että tulen tekemään tänä vuonna muidenkin osa-alueiden kynsiä tähän haasteeseen kuin asu ja kynnet :D


Käytetyt lakat:

 • Formula X: Pedal to the Metal
 • Sally Hansen: White On
 • Seppälä Nails: Blackest Black
Olipa muuten kiva huomata, että lukijoita on nyt jo 50! Kiitos teille kaikille ihanat <3

This Champion's League is taking most of my attention but let's try to do this in English also. (Bayern Münich-Porto 44' 5-0) Anyway... nails and stuff... Okay okay, half time so I can probably do this now :P So @damn_ilovenail asked me if I wanted to do bestie twin nails. We chose a design by @badgirlnails (links somewhere up there cause I'm a lazy ass person) to recreate. There was loads of phases to do, painting two layers of white and purple, taping the middle finger with tape and vinyls, placing the rhinestones and painting the flowers free handed. Accidentally they matched perfectly my winter outdoor clothing so I used these for the Haastetrio challenge also. Okay that's about it! I will tell you about our nail meeting when I get my act together and take the pics of my nails and sponsor items :) GO BAYERN! I say the game will finish 7-1 (no cheating in this guess though the post only came out this morning)

2 kommenttia:

 1. Kaunis lakkaus! Ja kyllä, huomasin upean PTTM:n hienon shimmerin, se oikein hehkuu lakan sisältä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Ja toi on kyllä tosi nätti lakka ^^,!

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)