maanantai 19. tammikuuta 2015

Testissä Isadoran geelilakka ja villapaitakuosi

Sain lokakuussa synttärilahjaksi Isadoran geelilakoista Aquaticin sekä Ocean Driven. Nyt kokeilin Ocean Drivea. Tällä kertaa tarjolla ei ole kuin jälkeen kuvia, koska olen laiska kuvaamaan. Tosiaan nää lakat olivat 7-8 päivää olleet jo kynsillä kuvien ottohetkellä. Kulumaa ei oikeastaan ollut edes kärjissä, vain valkoinen tavallinen lakka oli vähän päässyt kärsimään. Oikeasta kädestä oli tainnut lohjeta jokin pikku pala töissä näpertäessä. Huomatkaa, että testituloksiin vaikutti mahdollisesti sellainen tekijä kuin sohvalla löhöily kipeänä 5/8 testistä.


Lakkasin siis ohjeen mukaan kaksi kerrosta Ocean Drivea ja sitten ohjeita uhmaten maalasin päälle Sally Hansenin White On:lla tuollaista villapaita kuviota. Tässä kohdassa tein sinänsä väärin, koska erityinen päällyslakka pitäisi laittaa 3 minuutin päästä. Eipä näyttänyt olevan niin väliä. Nimettömästä löytyy yksi kerros KIKOn 636 tekstuuria, joka ei näyttänyt kauhean hyvin toimivan geelilakkakerroksen päällä. Jäi vähän puolitiehen toi tekstuurisuus. Testasin toiseen käteen pelkiltään niin kyllä sillon toimi ihan normaalisti.

Pikkurillin oikeassa reunassa näkyy tuommoinen raja. Jostain syystä päällyslakka tuntui kutistuvan ja jättävän tuollaisia rajoja parin millin päähän kynsinauhoista (jotka ovat ihan järkyttävässä kunnossa O.O)  Näistä rajoista lakan rakoileminen lähti liikkeelle. • Sally Hansen: White On
 • KIKO 636
 • IsaDora Gel lacquer: Ocean Drive
 • IsaDora Gel Top Coat

Muita arvosteluja kyseisistä tuotteista löydät mm. ZigiZtylestä, Wasting Lifestylestä, Better Nail Daystä ja Charming Nailsistä. 

Millaisia kokemuksia teillä on geelilakoista?

5 kommenttia:

 1. Näitä Isadoran geelilakkoja en ookaan testannut, mutta aika hyvin on pysyneet, jos kerta kahdeksan päivän päästä lakkaamisesta on nämä kuvat otettu! Vautsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyviähän nää on, mutta sulla tosin vaihtuu lakkaukset niin nopeaan ettei varmaan hyödytä :D Mulla tosin pysyy lakat muutenkin tosi pitkään ja siksi vaihdan vaan tyyliin viikon välein.

   Poista
 2. Mulla on tuo sama Aquatic, joka on tosi kauniin värinen - mutta ei sekään kyllä mitenkään ihmeellisesti mun kynsillä pysynyt. Mulla kyllä pysyy yleensäkin vähän huonosti lakat pitkään. Sulla on pysynyt tosi hyvinä kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, tarkoitin siis itse asiassa Ocean Drivea, miten meneekin näin väsyneenä nimet sekaisin... ;)

   Poista
  2. Aquatic on myös tosi kaunis lakka ja jos sitä mieli alitajuntaisesti halajaa, kannattaa pysyä langoilla huomenna! ;) Harmi sinänsä ettei lakat oikeen pysy sulla mutta hyvänä puolena näkisin et ainakin on hyvä tekosyy lakkailla useammin :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)