lauantai 10. tammikuuta 2015

Sininen ja upea sininen ♥

Kuviksen openi ehdotti, että tekisin Puerto Ricon matkasta inspiroituneet kynnet. Päätin maalailla lentokoneesta näkyneen New Yorkin skylinen Puerto Ricossa näkynyttä tähtitaivasta vasten. Ihan ei ollut aikaa toteuttaa tätä ennen arviointikeskustelua. Suunnitelmasta jäi käteen siis vain kahdet swatchit.


Alle laitoin Gina Tricotin 209 Minty Bluen, koska epäilin pääosan "tähtilakan" tarvitsevan yksikseen useita kerroksia. Kyseessä on hieman murrettu vaalean sininen. Minty Blueta on kynsillä kaksi kerrosta. Muistaakseni tämä lakka karkaili kynsinauhoille pahasti, mutta en ole ihan 100% varma.Pääosaa sai näytellä L.A. Girlsin Brilliant Blue. Lakka muistuttaa öistä tähtitaivasta. Samankaltaisia ellei jopa dupeja ovat Zoyan Dream ja Picture Polishin Cosmos.Brilliant Blueta on yksi kerros Ginan päällä. Ei kyllä yhtään tehnyt mieli tätä peitellä, ehkä toteutan mun skyline suunnitelmat joskus toisten! Tätä scattered holoa tuijotteli vaikka olan takaakin :) Oli muuten tosi loistava kirppislöytö!

Onko joku lakka sinulle pakkomielteen kohteena juuri nyt?

Ps. Ensimmäinen uudenvuodenlupausmatkoista toteutuu jo ensi viikonloppuna! Jeejee! 
      Ei niin jeejee on se, että pudotin puhelimeni eikä minulla siksi ole instaa käytössä enää vähään aikaan...

4 kommenttia:

 1. Toi minty blue on useammalla ollut vähän huono laatuinen. Mulla se oli juurikin aika lirua ja kaljuuntuvaa mutta sain hallittua sen jotenkin kynsille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, se on lähinnä ihan kiva lakka, ei surkea muttei ihastuttava

   Poista
 2. Upean näköinen tuo Brilliant Blue :) ja hei, hyvää reissua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)