perjantai 16. tammikuuta 2015

Minä

Makaan jälleen kotona kipeänä, tämmönen parin kuukauden putki takana. Ensi viikolla meen kyllä lääkäriin jos tää ei tästä lähde. Ajattelin tässä kirjoittaa  12 faktaa itsestäni (minkäs egoistisuudelleen voi) mutta minusta on ainakin kiva tietää vähän kuka siellä ruudun takana raapustelee ja tuhrii kynsiään :) 


 1. Olen Johanna, 18v, puoliksi britti, joka ei oikeen tiedä minne kuuluu.
 2. Asun melko isossa kylässä Uudellamaalla ja käyn lukiota viimeistä vuotta Helsingissä.
 3. Lempiaineeni on biologia ja haluaisinkin opiskella sitä lukion jälkeen. En sitten tiedä yhtään mikä minusta tulee. 
 4. Kuuntelen musiikkia aika laidasta laitaan. Tykkään kuunnella ranskalaista räppiä ja espanjalaista latinomusiikkia sekä perus NRJ-hittejä. Myös klassikkobiisit Queenistä Red Hot Chilli Pepperseihin asti menevät. Huutomusiikista ja suomalaisista mestariteoksista sen sijaan en niinkään välitä. 
 5. Olen harrastanut 4 vuotta sulkapalloa mutta nyt vaihdoin pitkään haaveissa olleeseen miekkailuun. Ensimmäiset treenit sujuivat ihan kivasti, nyt lähinnä huolestuttaa sattuuko pistot kun Suomen mestarin jalat ainakin näyttivät semi hurjilta mustelmia täynnä. (tajusiko kukaan kuvan vitsiä :'D)
 6. Kynsien laitosta innostuin yläasteella. Näin juuri parin vuoden tauon jälkeen yläastekavereitani, jotka yhä edelleen laittavat kynsiään. Ensimmäinen kosketus kynsitaiteeseen taisi olla kuitenkin ala-asteella kun meidän sijaisella oli puoliksi liilat ja puoliksi siniset kynnet, ne oli teipattu vinottain. Silloin tein matkimalla ensimmäisen teippilakkaukseni.
 7. Reúnion
 8. Olen käynyt 15 eri maassa. Ruotsi, Viro, Liettua, Norja, Tanska, Englanti, Ranska, Belgia, Sveitsi Espanja, Portugali, Italia, Vatikaani, Kreikka (Kypros), USA (Puerto Rico). Rakastan matkustamista ja ehdottomasti Ranska on vienyt sydämeni. Olenkin käynyt siellä n. 9 kertaa ja se pitää kärkisijaa Englannin kanssa. Uusin villitykseni on Ranskan merentakaiset departementit kuten Reúnion. 
 9. Tällä hetkellä minua kuvaa parhaiten kappale Älä tyri nyt Jukka Pojalta.
 10. Salamanca, Espanja
 11. Haluaisin lähteä au pairiksi ensi vuonna. Espanjaan tai Ranskaan tai jonnekin tosi kauas. Rikkinäiset ihmiset haluaa aina paeta pois, en tiedä korjaantuuko ne koskaan matkallaan. Kaipuu kauas pois on kova.
 12. Ilmeisesti 200 lakan raja on mennyt rikki tässä jokin aika sitten. Yritin eilen miettiä mitä lakkoja ilman en voisi elää. Jos lähtisin au pairiksi mukaani valikoituisi ainakin 60 lakkaa joka pikaisen laskutoimituksen mukaan painaisi 3kg. Hups. Lakoista luopuminen taas tuntuu tosi hankalalta, enkä kestä ajatusta erkanemisesta pienokaisistani. 
 13. Lempi värini on turkoosi. Huoneeni seinätkin ovat turkoosit. Kynsillä rakastan sen sijaan tumman sinistä ja sen värisiä lakkoja onkin tullut tässä vähän hamstrattua :D

 14. Tämän postauksen julkaisuhetkellä istun Onnibusissa Finrexiinin voimalla ja koitan kestää 6,5h matkan Vaasaan. (Jos siellä on lakkahörhöjä niin tapaisin mielellään! :)) Kirjoitushetkellä sen sijaan mun olisi pitänyt oikeasti lukea Kari Hotakaisen Ihmisen osaa sillä aikaa kun muut koulustani olivat kuuntelemassa hänen haastatteluaan...
"Oot nuori ja rauhaton sydän
kyllästyny tähän kuolleeseen kylään.
Kun maltat mielesi
pääset maailmaan kyllä."

"Älä tyri nyt, älä lyö yli nyt,
älä antaudu angstin valtaan.
Jengi pykinyt, on huolella leikkinyt
kuoleman kanssa jo vuosia nyt.

Käy koulut ja hanki pätevyys,
et voi panna sitä päihteiden syyks,
ettet pystynyt pitämään rotia.
Vaikket nyt kestä sun kotia
mee eteenpäin ku sotilas."

Hyvää viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)