perjantai 30. tammikuuta 2015

Lisäykset arvonnan palkintoon!

Noniin! Sain vihdoin arvonnan palkinnon kokoon kokonaisuudessaan! Olen jo saanut paljon ihanaa palautetta, kiitos paljon siitä! Osallistujia on tällä hetkellä 12. Lisäksi lukijoita blogillani on jo 40, mahtavaa :)En lisännytkään OPIn tai Essien lakkaa, koska en halunnut tähän arvontaan mitään käytettyä. Sen sijaan ostin Yes Loven C11, jonka olen havainnut hyväksi!Yes Loven C11 käytin näissä kynsissä. Totesin sen olevan aika peittämätöntä, tikulla peitti kolmella kerroksella. Siksi pitäisin sitä ennemminkin topperina ja laittaisin yhden kerroksen violetin lakan päälle. Noissa kynsissä alla oli hyvin tumma violetti, joten tummuuteen voi vaikuttaa alla olevalla lakalla.  Ihanaa sinistä, violettia ja pinkkiä shimmeriä, aivan upea lakka!

Kicksin Watermelon Pulpia en ole kokeillut, mutta kyseessä on todella mehukkaan värinen hiekkalakka.

Ja sitten vielä suosikkilakkani, Isadoran Aquatic <3 Siitä postauksia on täällä ja täällä. Palkinnon Aquatic on geelilakka versio, jota voi käyttää myös tavallisena lakkana ilman erityistä Isadoran geelipäällyslakkaa, mutta silloin kesto ei ole yhtä pitkä kuin luvattu. Geelilakkoja olen arvostellut tässä postauksessa.


Lisäsin myös Viva la Divan kokokynnen tarrat sekä kaksi purkkia simpukkamurskaa ja purkin murretun sinistä samettipulveria! 

Kaikki palkinnot ovat käyttämättömiä ja itse ostamiani. Kokonaisarvo on n. 27€. Osallistumisohjeet ja arvontalomakkeen löydät täältä! Jos blogini lukijamäärä saavuttaa 50, lisään mukaan vielä pikku yllätyksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)