keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Pikkujoulu kynnet

Oikeen hyvää jouluaattoa kaikille! Jos kukaan nyt yleensä blogeja lukee tänään pukkia odotellessa.

Oikeat joulukynteni löytyvät instan puolelta (@johannas_nailart), koska kuvauskalustoni kännykkää lukuunottamatta eivät ole mukanani. Tänään nähtävät kynnet ovat siis pikkujoulukynteni itsenäisyyspäivältä, jolloin kävimme vähän Helsingin yössä ryhmäytymässä. Kiireessä väännetyt kynnet tietysti... Niinkuin aina jos pitää johonkin lähteä.


Punainen lakka on China Glazen Cranberry Splash! Se on hyvin kiiltelevä ja muistuttaa vähän joulupalloa. Ihan jouluun sopiva lakka. En oikeen tiedä mikä tuo timanttikuvio on, mutta jotakin koristetta oli saatava :D Reunat ovat Color Clubin hologrammilakalla Harp on It ja sisäosa OPIn My Voice Is a Little Norse. 


Lisäsin nimettömän vielä halpisglitterin ja johan riitti blingblingiä. Tämän glitterin olin ostanut ihan joulua ajatellen. Lakka haisee ihan kamalalta mutta on täydellinen joulukynsiin.


Näitä käytin:
 • China Glaze: Cranberry Splash!
 • Easy Paris Cosmetics: 33
 • OPI: My Voice Is a Little Norse
 • Color Club: Harp on It
Viikonloppuna tapahtui sellainen ikävä asia että kynsi repesi tosi pahasti. Näyttää nää nysätkin kivoilta kullattuna, mutta en tosiaan saa edes mandariinia kuorittua. 

Viettäkää kaikki nyt oikein leppoisa joulu! ^^,

Luv,
Johanna xx

2 kommenttia:

 1. Voi että, harmi kun repesi :( mutta tosi kauniit kynnet, upea tuo timanttikuvio! :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) <3 Harmi tosiaan mutta kyllähän nämä kasvaa onneksi takaisin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)