keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ja niin päättyy vuosi 2014...

Ja vuosi 2015 voi alkaa! :) Jokainen vuosihan on aina toistaan parempi eikö niin ;) 

Uuden vuoden kunniaksi päätin naputella Vuoden Tittelit -postauksen! Kokoan vuoden kohokohdat ja suden kuopat tähän. 

Vuoden lakka


Isadoran Aquatic oli vuoden ehdoton suosikki! Käytin sitä kahdesti glitterin kanssa ja hyllystä löytyy varapullokin. Muita lakkoja voisin nimetä OPI:n Every Month Is Oktoberfest sekä Do You Have This Color In Stock-holm?, Zoyan Ziv, L.A. Girlin Brilliant Blue 

Vuoden söpöimmät


Pingviini kynnet

Vuoden varpaankynnet

Seilorikynnet

Vuoden katsotuimmat

Aquatic glitterillä

Vuoden epäonnistuneimmat

Neonsalmiakki kynnet
(harmi että kuvan sormus on hukkunut :'()

Vuoden koristelutyyli

Käsinmaalaus sai eniten postauksia tunnisteiden mukaan. Muita suosimiani koristelutyylejä olivat liukuvärjäys sekä teippilakkaukset. Skittelttejäkin tuli tehtyä, mutta niitä en ole ilmeisesti merkinnyt.

Vuoden kehittynein 

 

Kyllä näistä kuvista päätellen se on vesimarmorointi. Vai olivatkohan sittenkin vain tähdet oikeassa asennossa?

Vuoden top 3
Vuoden matkat 

-Belgia -Englanti -Ranska -Puerto Rico -Ruotsi -
-Turku -Oulu -

Uuden vuoden lupauksia teen harkiten, tietysti ;) Lupaan harjoitella leimaamista ja vesimarmorointia. Otan parempia kuvia luomalla sopivat kuvausolosuhteet ja siistin kynnet huolellisemmin. En käytä rahaa kynsilakkoihin yli 100€ 30.6.2015 mennessä. Tavoittelen parin postauksen viikkorytmiä ylppäreistä huolimatta. Lisäksi järjestän teille lukijoille muutaman arvonnan ja ehkä jotain muutakin kivaa! 

Vuonna 2015 aion matkustaa Madridiin, Englantiin, Italiaan, Ruotsiin ja Viroon. Mahdollisesti lähden myös reilaamaan. Suomessa aion tutustua paremmin Helsinkiin leikkimällä turistia. Aion käydä myös Turussa, Tampereella, Vaasassa, Oulussa ja Porvoossa. 

Nyt ei muuta kuin lupauksia rikkomaan ja raketteja ampumaan! ;) Viettäkää oikein loistelias ja turvallinen uusi vuosi! Uusi vuosi, uudet kynnet! Niinhän sitä sanotaan.

Luv,
Johanna xx


4 kommenttia:

  1. Olipa kiva postaus, toivottavasti saat pidettyä lupauksesi ainakin matkustelun suhteen! Upeat nuo perhosensiipikynnet muutes :) Upeaa uutta vuotta sulle!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa uutta vuotta Johanna ja oikein hyvältä kuulostavat lupaukset. Minäkin nostan peukkua etenkin matkustamiselle, myös mulla on jo ainakin Lapin ja Kroatian matkat varattu :) Saattaapi sitä muitakin reissuja eteen vielä tulla ;) Mä en tehnyt lupauksia, mutta uskon että blogini on elossa vielä vuoden kuluttua ja toisaalta taas pelkään lakkakokoelmani taas kerran kasvavan kamalasti! :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos! ^.^ eiköhän tästä tule hyvä vuosi lakkoineen kaikkineen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)