keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Abiristeily Tukholmaan ja tuhkimo yhdistettynä kuumikseen

Oho, mihin tää viikko vierähtikään. Abiristeily on lukiolaisille rakas perinne, joka koulussamme järjestetään marraskuussa. Tässä postauksessa on kuvia matkaltamme (tietysti valikoin tarpeeksi siveellisiä ;)) ja matkakynteni. 

Silja Serenade Tukholmassa


Aikaa tuli tietysti tapettua laivan New York -klubilla, mutta ehkä tällä kertaa vähemmän kuin kakkosristeilyllä. Pakolliset Aikuiset naiset tuli tietenkin laulettua karaokessa. Keskittyminen oli kuitenkin risteilyrallissa. Se on rallituksen eli rallihallituksen valvoma kisa, jonka kolme parasta palkitaan. Rallitus kerää kaikilta 2€ ja laatii listan tehtävistä, joista saa pisteitä. Alta voit tarkastella pieni pisteisimpiä tehtäviä. Itse mm. kiillotin promenadella keski-ikäisen naisen kengät meikkisienellä (oli aika ikävä sen jälkeen tehdä kyseisellä sienellä glitterliukua :/) ja sain tipiksi 2€. Se kuluikin sitten Tukholmassa, kun ostin jonkun opiskelijan kravaatin hänen päältään. Lisäksi lauloimme joululauluja kuusen alla. Hattuun kertyi rahaa kiitettävästi viidessä minuutissa 3,50€! Suora voitto olisi tullut jäämällä Marianhaminaan. Kaikki jäivät kuitenkin laivaan ja sijoituin toiseksi :)


Vietimme yhden yön Tukholmassa Scandicin Grand Central -hotellissa. Se oli hyvällä paikalla lähellä T-Centralenia ja muutenkin viihtyisä. Hieman eksyimme, mikä oli aika rankkaa puolen tunnin yöunien jälkeen. Kävimme kaiken kaikkiaan kolmen Scandicin ovella. Iltapäivällä muut lähtivät kiertelemään Drottninggatanin kauppoja, kun taas minä jäin hotellille nukkumaan. Jäi Sephora käymättä :/ 


Illastimme omnom herkullisessa aasia buffetissa. Hintakin oli kohtuullinen 150kr. Tämä taisi sijaita päärautatieaseman tuntumassa. Sieltä suuntasimme Södermalmiin, jossa respan mukaan olisi hyvä yöelämä. Päädyimme 54-nimiseen baariin/klubille. Se oli mukava, koska ikärajansa (24) puolesta siellä ei ollut örveltäviä nuoria. En tiedä miten me sekä sieltä löytämämme seuralaiset pääsimme sisään :D Keskiyöllä se muuttui baarista klubiksi. Suosittelen hieman aikuisemmasta menosta nauttivalle.

Huomaako kuvasta, että kuvaaja on lyhyt :D
Lauantai-aamuna käväisimme vanhassa kaupungissa joulumarkkinoilla. Omnom niitä paahdettuja manteleita... Kohtasimme ongelmia matkalla laivaan, koska Tunnelbana oli suljettu yhdeltä pysäkkiväliltä suuntaan Robsten. Ilmeisesti kaikki kuitenkin selvisivät satamaan busseilla tai takseilla. Taas tuli todistettua, että matkoihin kannattaa varata ylimääräistä aikaa yllättävien sattumusten varalta ;)Sitten niihin matkakynsiin! Käytin Sinful Colorsin Cindarellaa pohjana ja sen päälle töpöttelin meikkisienellä Hottieta. Nopeaa, mutta ei niin nopeaa, koska Cindarellaa piti kerrostaa loputtomasti (lue kolme kerrosta). Ensi kerralla laitan alle vaalean sinistä. Muuten molemmat olivat ihania :) Kuvassa jo tosi kuluneet reissunn jälkeem. :/

Sinful Colors Hottie ja Cindarella

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)