sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Tribaali Tukholma

Ostin Sissiltä taannoin OPIn Do You Have This Color in Stock-holm? -lakan. Väri on kaunis violetti, joka muuttuu aika paljon erilaisissa valaistuksissa. Se näyttää helposti sinertävältä tai hyvin tummalta. Parasta on, että se sopii abihupparini sävyyn ;) Vaatinee kahdesta kolmeen kerrosta. 

Sitten olisikin tarjolla ihan järkyttävä kuva aiemmin niin kauniista lakkauksista.


Joo ei kannata jäädä odottelemaan luonnonvaloa tai käy näin; lakkaukset ehtii rapistua ja menettää kiiltonsa mutta joutuu kuitenkin ottaa kuvat huonossa valossa... Teippasin noi reunat niin että keskelle tuli viiva OPIn Morning Moneypenny! -magneettilakalla. Sitten maalasin valkoisella tribaalikuviot päälle. Inspiraation sain Kauniit kynnet -kirjasta. Värithän ei täsmää kuvassa ollenkaan. MM on kuitenkin punertava violetti hologlitterillä.

Varoitan jo nyt, että tästä kuusta on tulossa hiljainen tässä blogissa. Puolet kuusta olen ensin Karibialla, sitten Tukholmassa. Matkahan ajoittuu koeviikon päälle, joten nyt pitäisi hoitaa hommat alta pois ennen lähtöä. Koitan saada ajastettua muutamia postauksia, mutta en uskalla luvata mitään. Kynsiä on kuitenkin tullut laitettua, että kyllä mä nämä joskus tulen kirimään! :)

Luv,
Johanna xx

6 kommenttia:

 1. Nättejä lakkauksia! Nautihan reissusta oikein kovasti!

  VastaaPoista
 2. Ompas ihana violetti lakka!:)
  http://ajatuksiaelamastajamuusta.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Ihanan sävyinen violetti! Pidä mukava matka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän asia näin taitaa olla :D Yritän kovasti! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)