tiistai 18. marraskuuta 2014

Kynsikirja vol 3

Kirjamessuilta nappasin mukaan Pansy Alexander-Potterin & Mineko Sugitan teoksen Kauniit Kynnet hintaan 15€. Se sisältää yli 500 lakkausideaa ilman teko-ohjeita.


Kirja on jaettu 7 tyyliin; kukat, graafiset kuviot, teemat, glitterit, korukivet, romantiikka ja 3D-koristeet ovat edustettuina. 


Kuvat ovat joko kaikista kynsistä tai yksittäisistä tipeille tehdyistä lakkauksista. Osa on geeli- tai akryylikynsiä, lopussa on mm. akryylisistä koristeista kertova lukukin. Lakkaukset ovat silti mahdollista tehdä myös luonnonkynsille. 


Tässä kirjassa ei ole 'tutoriaaleja' lakkauksen tekemiseen niinkuin aiemmin arvostelemissani kirjoissa oli. 500 lakkauksesta on kuitenkin mahdollista saada paljon inspiraatiota! Nämä kynnet ovat kirjan mallin mukaiset.


Tämän aukeaman nähtyäni halusin ehdottomasti ostaa kirjan, mutta sitten huomasinkin että nämä olivat siirtokuvilla tehty :D Upeita ne ovat silti!

Aiemmin esittelemäni kynsikirjat voit löytää täältä ja täältä. 

Luv,
Johanna xx

2 kommenttia:

  1. Harmi, kun ei ole tutoriaaleja tuossa kirjassa, olen jo jonkun aikaa halunnut sen hommata, mutta en nyt sitten tiedä, kyllä niitä kynsikuvia netistäkin löytyy. Pöh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Olen yleensä vaan lainaillut kynsikirjoja kirjastosta juurikin tästä syystä. Kannattaa käydä tsekkaamassa tarjonta :) Tämäkin kyllä löytyi pikkukuntamme valikoimasta!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)