torstai 30. lokakuuta 2014

Hillitön määrä uusia lakkoja

Synttäreiden takia kertyi pikkanen kasa lakkoja :D Sukulaisille oli sanottu että toisivat lakkoja kukkien sijasta. 


Kasaa tikkujen muodossa. Mukana viimeaikaisia ostoksiani, lahjoja ja tuliaisia, joista muutaman ajattelin esitellä nyt tikuilla. Kuvista tuli kyllä vähän heikkoja kun kuvailin ulkona iltavalossa ja sormet tunnottomina...

SinfulColors: Cindarella, ZOYA: Indigo, Viva la Diva: 180 Fireworks, Miss Sporty: 003
Oih että tuossa Cindarellassa on upea shimmer :3 Joka ei tietenkään tuossa näy... Mutta upea ja peitti tikulla kahdella kerroksella! Ja sen vieressä on ensimmäinen käteeni saatu Zoyan lakka! Indigo on hyvin tumma sininen, jossa on harvakseltaan ihanaa hologlitteriä! <3 Joka ei tietenkään erotu... Nuo glitterlakat sen sijaan ovat mukavaa vaihtelua :)

Lumene: 17 Glistening Sea/Kimallus, L.A.Girl: Teal Dimension, Essence: 190 Kiss me Freddy, 
Liquid Sky Laquer: Mint to Be
Tää on ehkä ensimmäinen Lumenen lakka johon oon ihastunut päätä pahkaa ^^, Sininen ja hopeinen glitteri eri kokoisina tuo tosiaan mieleen meren! Teal Dimension oli yksi Sissiltä kauppareissulla nappaamistani synttärilahjalakoista itselleni. Siinä on ihana scattered holo efekti :3 Myös Mint to Be oli Sissin kirppislaatikosta. Siinä taas on keskivahva lineaarinen holo efekti, joka on tosi kaunis! Essence kuivuu glittereidensä takia hieman karkea pintaiseksi.
Color Club: Fast Woman, Essie: Haute in the Heat, Kone: U29, Sensinity: 86 Rosas
Fast woman on ensimmäinen jellylakkani ja niin tiedän mitä tällä tulen tekemään >:). Essie on ensimmäinen Essieni, ja oisi varmasti ollut olematta, jos en olisi Sissiltä saanut halvalla juuri etsiskelemääni hyvin tummaa pinkkiä. Konen lakassa on kiva shimmer. Sensinity oli mulle aivan uusi merkki, 'tätini' oli apteekista kuulemma ostanut. Se on hajustettu ruusun tuoksuiseksi, mutta haju ei ole liian pistävä. Väri on aivan uniikki mun kokoelmassa ja mikä parasta, se peittää YHDELLÄ kerroksella, ainakin tikulla!

Näytetään WP_20141011_023.jpg

Mulle oltiin järkätty aika mahtavat synttärit! Sukulaisista joku oli tehnyt iha törkeän hienon kakun (yläpuolella!)! :) Jalkapallohan on mun toinen intohimo. Lisäksi mulle oltiin kehitelty Amazing Race ja sain pyöriskellä ympäri kylää suorittamassa kaikenlaisia hauskoja (/nöyryyttäviä :'D) tehtäviä pikkuveljen ja iskän kanssa. ^^, 

Näytetään WP_20141011_011.jpg
Lahjaksi mulle tuotiin 'kukkia'
Oli ihan mahtava päivä ja kiitos kaikille kaikesta! :,) <3

Näytetään WP_20141003_010.jpg

Luv,
Johanna xx

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)