torstai 4. syyskuuta 2014

Toinen kerta toden sanoo

Oli aika taas poistella lakkauksia ja ai että vähän kammotti noi glitterit... Koska mikä onkaan hermoja raastavampaa kuin poistaa glitterlakkauksia kynsilakanpoistoaineella. Olin aiemmin kesällä kokeillut OPIn Glitter OFF! -aluslakkaa, jonka tarkoitus on 'piilautua' tai siis kuoriutua pois. Arvostelu postaukseen pääset ->tästä<-. Silloin kynsillä oli osittaiset glitterit, eivätkä ne oikeen kuoriutuneet. Jännää että näytän parittavan Aquaticin aina glittereiden kanssa muuten :) 

Lähti toi nimettömän kärkikin pitkällisen rapsuttelun jälkeen :)
Tällä kertaa kuoriminen onnistui suurimmitta ongelmitta! Yhden kynnen lakat sain piilattua jopa kokonaisina! Henkisesti hypin riemusta, koska en tykkää lakkojen poistosta ikinä :D Nuo lakat ehtivät olla kynsillä 6-7 päivää ennen kuin ensimmäinen pala lohkesi pois. En voi verrata Isadoran vastaavaan tuotteeseen, koska en ole sitä koskaan kokeillut. Mutta olen lukenut siitä sen verran, että lakkaukset saattavat lähteä samana päivänäkin. 

En tiedä mistä kuoriutumisen erot johtuivat. Ensimmäisinä eroina tulee mieleen, että 1. lakkauksesta puuttui päällyslakka ja siinä vain osa kynnestä lakattu glittereillä. 2. oli mattapäällyslakka ja koko kynnen glitterit. Asiasta täytynee tehdä jatkotutkimusta. :)

Tilannepäivitys: Jaksoin tänään illalla lakkaillakin vielä, vaikka työni lasten parissa jatkui tänään taas! Biologian ylppäreihin olen kohta lukenut 1/5 kirjaa, jäljellä 23 päivää. Go me!


Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)