tiistai 16. syyskuuta 2014

Täydellisen skittleten kaava

Halusin lähteä selvittämään täydellisen skitteleten kaavaa. Tieteellistä ja silleen :D Käytin lähteinä Better Nail Day:tä (oisittepa nähneet ilmeeni kun huomasin Sissin seuraavan mua instassa) ja Nail Art by Belegweniä. Sieltä klikkailin noihin skittlette tunnisteisiin. Aikani selailtua päädyin minun silmää eniten miellyttävän skittleten yhtälöön:

Yksivärinen x (peukalo + etusormi + pikkurilli) + hiekkalakka x nimetön 
koristelut x keskisormi = täydellinen skittlette

Hypoteesi täytyi tietysti saada heti testiin! Olin jo pitkään tiennyt haluavani maalata ruusuja Pariisista raahaamallani KIKO 362:lla. Siinä siis keskisormen koristelut ja aah, syntilaatikosta kalastin sopivasti OPI Magazine Cover Mousen. How convenient!


Valkoiseksi valikoitui (jos yhdestä voi valita) YSL 603, jonka haastajaksi ostin eilen Sally Hansenin White On:in. YSL kynsillä kolme kerrosta, Kikoa kaksi (mutta ensimmäinenkin oli jo aika hyvä!) ja OPIa kaksi, tosin sitä olisi riittänyt ehkä yksikin jos en olisi tökänny kynttä housuun. 


Kun tartuin kapeakärkiseen siveltimeen, mulla ei ollut minkään näköistä mallia. Televisiossa joku rysähti laskuvarjoillessaan puhelinkaapeliin, jolloin mietin ettei tässä pahasti voi käydä ja annoin mennä. Kyllähän ne ruusuja muistuttaa :) Ja koska rakastan asetelmia, oli pakko jakaa tämä ehkä laadultaan heikohko kuva.

KIKO 362 Poppy Red, OPI Magazine Cover Mouse, YSL 603
Sain jälleen kerran muistutuksen, miksi en tykkää päällyslakoista. Ruusut tietysti levisivät... Nojaa, semmoista sattuu. Nyt kiitän sekä kumarran ja painun takaisin entsyymien, proteiinisynteesien ja dihybridiristeytysten pariin! 


Saako teoriani kynsihörhöjen yleisen hyväksynnän?

Luv,
Johanna xx

8 kommenttia:

 1. Tosi kauniit. :)
  Itse olen tykästynyt skittletteen, jossa peukalossa ja etusormessa on värilakka, keskisormessa ja nimettömässä sitten leima/marmorointi/jokin muu koristelu ja pikkurillissä tekstuuri, mutta pitää kokeilla tällaistakin joskus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Jep tuon tyyppisiä skittlettejä olen itsekin tottunut tekemään, siksipä tämä olikin vähän uusi juttu mulle. Tykkään kyllä molemmista tyyleistä :)

   Poista
 2. Tosi kivat!
  Oon aivan samaa mieltä tuosta täydellisestä skittletestä! Vielä sen lisäisin, että niiden keskisormen koristelujen pitäisi jotenkin sitoa nuo kaksi muuta lakkaa yhteen erityisesti, jos ne ovat kovin erivärisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :)
   Mukavaa että löytyy teorialle kannattajia ;) toivottavasti onnistuin sitomaan, itse vähän vierastin tota kontrastia kyllä

   Poista
 3. Nämä on kyllä kauniit:) Teen skittletteä vähän missä sattuu kombossa nykyään lakoista ja fiiliksestä riippuen, onneksi yhtä oikeaa tapaa ei ehkä ole:)

  VastaaPoista
 4. Kiitos! :)
  Ehdottomasti totta, tykkään tehdä myös joka kynteen koristeluja 2+3 tyyppisesti. Tää onkin ehkä enemmän täydellinen 'pika'skittlette, aika takuulla tulee nätit nopeasti :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)