tiistai 2. syyskuuta 2014

Royal bling bling

Moi vaan! 

Vähän mullakin iskee kynsimasis päälle... Alemmuuskompleksi iskee kun selailee muiden upeita kynsiä ja hienosti otettuja kynsikuvia, joiden perässä on 30 kommenttia. Blogin säännölinen päivittäminenkin tuottaa stressiä, kun ylppärit pukkaavat niskaan eikä yksinkertaisesti ole oikeen aikaa. Sitten kun vielä elämä on täydellisessä kriisissä niin eiköhän sopassa ole jo tarpeeksi aineksia. 

Nyt riittää vuodatus! Oli pakko saada kynsille jälleen Isadoran Aquatic, johon rakastuin kesällä. Ja onhan se edelleenkin sulaa rakkautta <3  Siitä voitte lukea enemmän täältä. 


Kaksi kerrosta Aquaticia ja päälle kerros Maybellinen Flash Cosmicia. Aah näitä kelpasi tuijotella! Mutta ei tässä vielä kaikki!


Päälle läjäsin vielä OPIn Snowflakes in the Air -glitterlakkaa! Ja lisäksi...


...mattasin sen! Oh god yes!! Nailgasm tai jotain sinne päin :D Näitä kyllä tuijottelee mielellään :) Matatessa havaitsin kumman ilmiön. Peukalon kynsi kuivuessaan muuttui saman näköiseksi kuin olisi laittanut valkoista crackle lakkaa :O Kummallista.


Näitä käytin:

 • OPI: Glitter OFF! -aluslakka
 • Isadora: Aquatic
 • Maybelline: Flash Cosmic
 • OPI: Snowflakes in the Air
 • Inglot: Matte Top Coat
Mitä muuten pidätte uudesta ulkoasusta? Se on väliaikainen, mutta kaipasin uutta ilmettä siksi aikaa kun suunnittelen uuden. :)

Luv,
Johanna xx

6 kommenttia:

 1. Vautsi, matattu glitter näyttää kyllä hienolta! :) Mun on pitänyt kokeilla tuota monesti, mutta koskaan en muista. Täytyy laittaa muistiin nyt. Laitoin sulle muuten meiliä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Jep, mullakin oli ollut mielessä pitkään tää!

   Poista
 2. Ei mitään masistelua ja komplekseja näin kauniin mallisilla ja nätisti laitetuilla kynsillä!! <3 =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Varmaan säkin tiedät miten mukava kommentti voi pelastaa pyllähtäneen päivän :) <3

   Poista
 3. Ihanat kynnet, paranivat vaan koko ajan! :D

  Eikä kannata verrata itseään ns. Kuuluisiin blogeihin, silloin menee rakkaasta harrastuksesta maku ja se muuttuu suorittamiseksi :3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! <3 :)

   Jep, tottahan tuo on! Taidankin pitää näitä tämänhetkisiä lakkauksia vielä pari päivää koska nää onnistu hyvin, enkä ota stressiä uuden lakkauksen+postauksen suoltamisesta :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)