tiistai 30. syyskuuta 2014

Kun German-icure ja Oktoberfest yhdistetään

Syntyy liuku, so subtle that it is barely visible. But it's pretty and it's there. 

Märehdin täällä perjantain bilsan ylppäreitä. Harmittaa niin paljon, kun luulin että toi on se juttu missä oon hyvä, mutta enpä olekaan...  Hmh... Edeltävänä yönä nukuin 2h kun näin painajaisia pettyneestä bilsan opesta ja unessa lakkasin kynsille biologisia kuvioita... No sekin eväsretki on nyt ohi.

Myös espanjan sain eilen alta pois ja tämähän merkitsee postailutahdin palautumista entiselleen! Tänään on luvassa viimeinen puristus, kun väännän vielä avaruussääkurssin tutkielman valmiiksi. Tämä on ehkä tehtävistä vaikein, koska en oikeen osaa kirjoittaa elektronien virittymisestä englanniksi brittitaustastani huolimatta... Meiän ryhmä hoiti tän kyllä tosi huonosti, koska aikaa tehdä olisi ollut toukokuusta asti mutta aloitettiin eilen... Ja tänään siis pitää olla valmista :P

On siis ollut vähän kiire ja nämä tänäänkin esiteltävät yksinkertaiset lakkaukset on ehtineet olla kynsillä jo reilusti yli viikon. Näihin tulleet ikävät lakanapainaumatkin ovat ehtineet jo tasoittua :D Mutta lätinät sikseen!


Ihanasti tulee toi punainen shimmer esille suorassa auringon paisteessa <3 Kärjessä on German-icure by OPI ja tyvessä Every Month is Oktoberfest eli OPIa molemmat. Punainen shimmer on molemmissa sama, mutta pohjat eroavat toisistaan. En tosiaan tiedä kumpi pullo kädessä on, koska niitä on tosi vaikea erottaa pullosta, kuten tässä postauksessa
totesin. Keskisormiin lätkäisin vielä perhoskynsitarrat (kyllä, luit oikeen, tarrat) jotka käyttäytyivät tosi nätisti. Eivät ole alkaneet repsottaa edes tässä reilussa viikossa!


Kuva pilvisellä säällä

Näitä jaksoi (onneksi kun ei ollut vaihtomahdollisuutta) tuijotella :) Testailin näihin vähän orgaanisia lisiä, mutta en niistä ottanut kuvaa. Saa nähdä saanko toteutettua täysversion kyseisellä tekniikalla :)

Luv,
Johanna xx

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ovathan ne :)! Tosiaan kaksi lakkaahan tuossa on vaikkakin Oktoberfestiä voi erehtyä luulemaan vain valotustekniseksi vivahdukseksi ;)

   Poista
  2. Katos, oon kirjoittanut taas tosi selkeästi. Tarkoitin tuota German-icure by OPIa, vaikkakin molemmat ovat kauniita toki :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)