sunnuntai 21. syyskuuta 2014

German-icure by OPI ja dupejako?

Syksy syksy syksyyyyy!!!

Täydellinen syyslakka. On German-icure by OPI ja sehän taitaa olla OPIn lakka. Oon hamstrannut tän sävyisiä lakkoja nyt jonkin verran eikä loppua näy. Eheh :D Löytyykö kokoelmastani dupeja, sitä lähdin selvittelemään.Lukisin tän lakan ruskeeksi. Siinä on tosi kaunis punainen shimmer, katsokaapas tässä.

Vähän harmitti kyllä kun piti kasata kolme kerrosta ja silti peukkuun jäi kalju kohta....  YNH. Ei sinänsä haitannut, koska koristelut peittää ne kyllä. Silti lähtisin ensi kerralla kerrostamaan tätä jonkun toisen lakan päälle. Muuten ihan kiva lakkauskokemus, kuivuikin melko nopeaan. Ainoa mikä mätti oli sitten se kun yhdellä lakkauskierroksella tartuinkin väärään pulloon, en tosiaan erota niitä muuten kuin tarrasta pohjassa... Niimpä tässä vähän vertailua.Kynnet ja lakat vähän kärsi treeneissä :| Joka tapauksessa, vasemmalta löytyy OPI German-icure by OPI, keskeltä OPI Every Month is Oktorberfest ja oikealta Rimmel Black Cherries. Tästä huomaa, että German-icure on ruskea punaisella shimmerillä, Oktoberfest tummanvioletti punaisella shimmerillä ja Black Cherries Oktoberfestin sävyinen ilman shimmeriä. 


Ajatusvirheen takia lakat tässä tietenkin päinvastaisessa järjestyksessä... Joka tapauksessa, erottaako kukaan kumpi on ruskea German-icure ja kumpi violetti Oktoberfest? Muita sävyperheeseen kuuluvia OPI-lakkoja ovat Teas-y Does It, Midnight in Moscow, Muir Muir on the Wall ja Black Cherry Chutney. 

Luv,
Johanna xx

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy myös tuo German-icure + Oktoberfest -kaksikko ja huolestuttavan samannäköisiltä näyttävät ainakin pullossa.. Molemmat vielä sen verran uusia tulokkaita, etteivät ole vielä kynsille päässeet kunnolla (German-icurea käytin osana vesiputousmanikyyriä, löytyy täältä: http://kuukynnet.blogspot.fi/2014/08/syksyinen-vesiputoustutoriaali.html ), saattaa olla, että toinen lähtee kiertoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ainakaan pystyisi luopumaan kummastakaan :D kovin erilaisilta näyttävät kynsillä, vain shimmer on samanlainen, pohjat ihan eri väriset! Seuraavaan postaukseen tulossa liukuvärjäys kyseisillä lakoilla :3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)