torstai 21. elokuuta 2014

Masennuskynnet

Sunnuntaina Instagramissa oli käynnissä kampanja masennustietoisuuden lisäämiseksi. Tarkoituksena oli tehdä vihreät kynnet, kun kerran vihreä on toivon ja elämän väri. Otin itsekin tempaukseen osaa. Muiden luomuksia voitte käydä katsomassa instassa #FightForLightAndLive.

Nää kynnet olikin mulle aika masentavat. Tarkoitukseni oli lakata eri kädet eri vihreillä, jotta saisin molemmista lakoista swatchit. Kettuuntuneena toinen käsi unohtui kuitenkin kuvata... Ja mistä tämä johtui? Noh, kaadoin taas kerran kynsilakanpoistoaineet pitkin pöytää... Vähän meni myös käsille... Lisäksi toinen lakoista, Claire's White Neons oli ihan tuskaa levittää. Laitoin kolme kerrosta useimpiin, mutta jälki oli hyvin epätasaista. Sitten kun sain vihdoin kaikki kynnet valmiiksi, kolahtivat ne tietysti johonkin. Eikun uusiksi...

Kiwi
Toinen lakka oli Barry M. Kiwi, joka oli paljon helpompi. Sitä tarvitsi laittaa vain kaksi kerrosta ja lopputulos oli ihanan kiiltelevä ja geelimäinen. 


Ostin Claire'sista myös sivellinsetin, jossa mukana tuli viuhkasivellin. Tein tämän raitakuvion siis sillä. Lakkauksesta ei tullut ihan suunnitelmani mukainen mutta se sai kuitenkin yllättävän paljon kehuja :)


Masennus on aika tabu aihe, ja mun mielestä siitä oisi syytä puhua enemmän. Mulla itelläni menee nyt aika huonosti, kun on joutunut eroon tärkeästä ihmisestä. Onneksi asiat paranevat yleensä ajan myötä, vaikkei nyt siltä ihan tunnukaan...

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)