perjantai 15. elokuuta 2014

Kahdet matkakynnet

Kesän matkakynsistä jäi esittelemättä kahdet. Tässä siis molemmat!

1. Oulu


Näistä kynsistä minulla onkin vain tämä yksi epätarkka kuva, johon onnistuin saamaan hiuksen mukaan :( Nämä nimittäin turmeltuivat pahasti kylpylässä lilluessa. Tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon, täytyy ehkä ottaa joskus revanssi. Peukaloon ja nimettömään tein liu'ut China Glazen Son of a Peachlla ja L.A. Colorsin Dimplellä. Muiden kynsien kärkiin tein liu'ut YSLn 603lla ja SOAPlla. Kuvasta ei välity lakkojen neonius, ne olivat ihanan räikeät. Konadin tummanpunaisella leimauslakalla leimasin vielä hibiskuksen nimettömään ja voilá! Oi että oon iloinen että leimaus onnistui :))

2.Pariisi


Ranskaan tein ranskalaisen manikyyrin. Oh the irony... Kynsille pääsivät Color Clubin Jackie oh! ja kirpputorilöytö Essencen 01 White Glam. Essence antoi lakkaukseen mukavaa kiiltoa. Näihin tuli tosi nopeasti kärkikulumaa, joten lakkasin tuolla Luxembourgin puistossa niiden päälle uusilla lakoilla.

Luv,
Johanna xx

2 kommenttia:

  1. En tiiä tuliko toi edellinen kommennti mut jos tuli ni se on nyt sit kaks kerta, joten oumigaaad noi oulukynnet on ihanat<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullu mutta tää tuli :) Kiitti paljon Satu :) <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! :)