perjantai 25. heinäkuuta 2014

You Are So Outta Lime!

Lupasin esitellä teille arvonnan palkintoihin kuuluvia tuotteita, joten tässäpä tulee! :)
Arvontaan voit osallistua tämän linkin postauksessa 31.7.2014 asti!


Päätin käyttää OPIn You Are So Outta Lime! -lakkaa varpaankynsiin, kun sormien kynsille on liikaa ideoita :D Ei kyllä tullut ihan luonnollinen olo vihreistä varpaista... Mutta tämä on kyllä ihanan värinen vihreä :) (pullokuvassa vähemmän vihreä kuin oikeesti)


Erehdyin, kun päätin jättää valkoisen aluslakan pois. Sen päällehän tota kuuluisi laittaa, jotta väri tulisi parhaiten esiin. Noissa on nyt sitten 2-3 kerrosta varpaasta riippuen. Oli muuten eka kerta kun käytin water decaleja! :) Tosi nättejä noi pinkit kukat :) Lisää swatcheja tästä OPIn lakasta löytyy myös mm. KittyHasClaws -blogista.


Muista palkinnoista löytyy mun blogista postausta seuraavien linkkien kautta:
-Isadora Aquatic (normilakkaversio) täällä ja täällä
-irtoglitter (keltaisena) täällä

Arvostelua Isadoran geelilakoista löytyy mm. Tiny Nail Design -blogista ja Better Nail Day -blogista. Nämä geelilakat ovat auringonvalossa kovettuvia ja sopivat varsinkin niille, jotka haluavat lakkausten kestävän mahdollisimman pitkään :) Sen kanssa pitäisi käyttää erityistä Top Coatia, jota voi ostaa mm Anttilasta, Kicksistä, Stockmannilta jne. Monilla tuo top coat tuntuu jo olevan, joten se ei sisälly arvonnan palkintoihin. Lahjaksi nämä geelilakat sopivat mainiosti :)

Käykääpä osallistumassa, vielä ehtii! :)

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)