lauantai 19. heinäkuuta 2014

Perhosen siivellä

Moi vaan!

Kynsille pääsi Englannista ostamani Barry M. Olin menossa vähän kirppistelemään Better Nail Dayn Sissin kanssa ja mulla oli puolisen tuntia aikaa. Noh, MAUVAISE IDEE! En ehtinyt siistimään kynsinauhoja, super noloa... Lisäksi lakka ei ehtinyt kuivua ja kolhin kynsiä pakatessa joka paikkaan... No pakko oli mennä pokkana vaan ja tapaaminen meniki kivasti, vaikka jänniti tavata ensimmäitä kertaa toista bloggaajaa :)

Tosiaan tää Barry M. limited editionin Carousel on tosi hyvin peittävä, kerros riitti! :) Näissä kynsissä on tosin useampi kerros kolhujen takia. Carouselissa on ihanaa kultaista shimmeriä. Seuraavana päivänä lisäsin päälle Color Clubin Snow-flakesiä. Ensimmäistä kertaa muuten blogissa kuvaa nysäkynsistäni. Olin semi masentunut pituuden menetyksestä ja meinasin olla pelkästään näillä 'koristeluilla'.


Sitten mieleeni sattui juolahtamaan, etten ole koskaan kokeillut perhosmania. Ja sehän on ihan täydellinen lyhyille kynsille! Aloitin koristelun ohutkärkisellä siveltimellä ja Seppälän Nails Blackest Black lakalla. Onneksi tajusin vaihtaa mustaan akryylimaaliin siveltimen vaihtuessa vasempaan käteen. Kieltämättä etu että vahinkoviivat voi pestä pois. Myöhemmin vielä tein dotting toolilla valkoiset pisteet ja tadaa!Näistä tuli musta aika onnistuneet ja viihdyin näillä hyvin :) Toi Color Clubin flakies lakka on kyllä ihana tuijottelulakka :3 

Color Club: Snow-flakes, Barry M: Carousel
 Alla vielä Sissiltä kirppistellyt lakat (vihdoin sain Julie G lakkoja!!!!)

Glitter Gal: Wisteria,  Julie G: Old San Juan ja Santorini,  Kiko: 363 Mint

Sopiiko mielestäsi perhosensiipimani paremmin lyhyille vai pitkille kynsille?

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)