torstai 10. heinäkuuta 2014

Ostoksia Englannista

Hups taas :D Tuli raahattua ihan hirveä määrä lakkoja takasisin Englannin reissulta. Noh, onneksi osa oli ilmaisia kuitenkin :) Hinnat ovat puntina, joten tiedoksenne punta on n. 1,3€.

Paikkoja, joista ostaa kynsilakkoja Englannissa:

  • Boots
  • Superdrug
  • House of Fraser
  • Sally's Beauty Supplies
  • manikyyriliikkeet
  • car boot sales (kirppikset)
  • Claire's
  • joitain myös esim. Primarkista ja New Lookista
  • apteekit

Barry M: Carousel, Kiwi, Arabian
Barry M -lakkoja saa joka paikasta löytyvistä Boots kaupoista. Kun osti yli kuudella punnalla, sai limited edition lakan kaupan päälle. 4£/kpl 


Nubar: Brilliant, Cherry Cordial  Attitude: Aurora
Rakastan car boot saleja! Ne ovat pellolla olevia kirppareita. Sieltä sain nämä lakat yhteensä punnalla!! Suosittelen käymään noissa, siellä voi tehdä aivan upeita löytöjä, ja hinnat ovat yleensä korkeintaan punnan. Brilliant on hololakka ja Aurora ilmeisesti holotopperi.Sain nämä kaikki naapurin rouvalta. Noi Rimmelin korallin väriset lakat on kivoja ja erityisesti kiehtoo toi Maybellinen Flash Cosmic, joka kimaltelee sinisenä. Vihreä Rimmel Wedge of Lime taitaa olla dupe Sally Hansenin Lickety Split Limelle.


L.A. Colors: Dimple, Electrified, Lime Life, Punk
L.A. Colors on mulle ihan uusi merkki, punnalla ostin apteekista noita. Kivoja neon värejä eikö? :)


Claire's: White Neons  Color Club: Jackie OH!  Angelica: Polka Dot
Color Clubin Jackie OH! on tositosi neon pinkki! Ostin sen manikyyriliikkeestä 5£. Angelican ostin parilla punnalla Primarkista, josta ostin myös halpoja kynsilakanpoistotuotteita. Ne esittelen myöhemmin. Tuon Polka Dotin toivon olevan dupe Confettikselle.
China Glaze: Highlight of my Summer  Color Club: Snow-flakes  A England: Fated Prince
Catherine Arley :800
AAAH vihdoin sain Highlight of my Summer ja Fated Prince!!! Näitä oon pitkään kaivannut <3 Nämä olin tilannut ja odottivat minua eilen. Arleyn 800 on holo ja niitä minulla ei ole juurikaan. Snow-flakes on tosi kaunis flakie-lakka. 

Nyt vaan pitäisi saada toi lohjennut kynsi kuntoon että pääsisi lakkailemaan... En malta odottaa näin ihania lakkoja ostettuani!


Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)