maanantai 23. kesäkuuta 2014

Varvasleimailua...

Nyt kun tuli hankittua vähän parempia leimausvälineitä, täytyi sitten päästä heti testaamaan. Saksan kannatuskynnet lähti vasta tänään, kun lauantaina illalla kerran oli Saksa-Ghana, ja eilinen meni kiireisissä merkeissä. Niinpä lakkasin perjantaina varpaankynnet pahimpiin vierotusoireisiin ja tylsyyteen.


Halusin jotain pirteän väristä, joten otin syntilaatikosta China Glazen Bottoms upin. Sen alle lakkasin OPIn Put a Coat on! -aluslakan, joka saa neonit räikeämmiksi. Siitä lisää seuraavassa kynsipostauksessa. Bottoms upia on yhden aluslakkakerroksen päällä kaksi kerrosta. Se on luonnossa pinkimpi kuin kuvissa, niissä se on liian vaaleanpunainen.


Leimasin ensin Konadin laatasta m82 keskimmäiset kuviot (kuvassa), mutta ne menivät ihan päin takapuolta... Pyyhin ne kynsilakanpoistoaineella ja leimasin uudestaan turhautuneena enempiä miettimättä Konadin m98 laatasta. Leimat onnistuivat mun tasoa ajatellen ihan hyvin, enkä jaksanut olla kauhean kriittinen... Oikean isovarpaan yläreuna jäi kuitenkin tyhjäksi, joten se jalka ei kuvissa esiinny :P En ole varma tuliko noista siltikään hienot; ylhäältä katsellessa en tiedä eroaisiko leima veritahrasta :S


Näitä käytin:

OPI: Put a Coat on!
China Glaze: Bottoms up
Konad: tummanpunainen leimauslakka
Konad m98 (kuvassa väärä laatta!)

Nyt munkin Blogger teki temput, eikä seuraamieni blogien postauksia näy kuin YKSI uusin kerrallaan :(( Mulla on entistä tylsempää siis enkä pääse ihailemaan teidän kynsiä niin helposti :/ ONKO KELLÄÄN TIETOA KORJAANTUKO ITESTÄÄN VAI MITÄ PITÄIS TEHÄ?? 

Kaunis kuva lieventämään ärsytystä. Tänään oli huono kynsipäivä :(
Luv,
Johanna xx

2 kommenttia:

  1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Nonih hienoa, puhelimella sain sitten sössittyä ja poistettua sun kommentin, sori kukka :( mut joo, ilmeisesti kaikilla on tää sama ongelma Bloggerin postauksien näyttämisessä, tosi raivostuttavaa ;(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)