tiistai 10. kesäkuuta 2014

Top 5 lakkaihanuudet

Swatchaillessani pääsin kartalle kaikista lakoistani. Tässä postauksessa esittelen teille 5 suosikkilakkaani!

1. KIKO 389 Mint Milk


Kukapa ei rakastaisi minttua/turkoosia lakkaa? Kun purkin kyljessä lukee vielä KIKO, tietää heti että sisältö on sulaa rakkautta <3

2. Orly Beach Cruiser


Ihana neon pinkki! Pakko kyllä myöntää, ettei se ole ollut vielä kertaakaan kynsillä muuten kuin koristeluissa. Vaalin tätä ihanuutta, ja pieni purkki saa pelkäämään lakan loppumista. Kuitenkin pakko kesällä jotain tolla on tehdä!

3. Rimmel 193 Black Cherries


Tää on vaan jotain käsittämätöntä :O En osaa kuvailla väriä eikä se tuosta kuvastakaan välity. Se on jotain tumman violetin, ruskean ja tumman punaisen sekoitusta. Näyttäisi olevan dupe OPIn Black Cherry Chutneystä, jonka sain kynsilleni ensimmäisessä (ja ainoassa) salonki manikyyrissäni. Swatchit mm. täällä.

4. KIKO 330 Lilac


Tosi usein käyttämäni liila. Tykkään vaan jotenkin niin hirveesti näistä KIKOn lakoista, ja tuntuu että moni muukin tykkää. Eikä ihme: värit ovat ihania, hinnat pienet ja lakat huippulaatuisia!

5. OPI 032


Tää on ihana oranssi! Kuvassa vähän liian porkkanainen tosin. Epäilen feikiksi OPIksi, koska googlailemalla tätä lakkaa ei löydä, ostin tämän kirpparilta ja aika huono laatuista. Tämäkään ei ole kynsille päässyt vielä kuin koristeluissa. Vaatii lakkaamisen ulkona, koska haju on aivan HIRVEÄ! 

Valitsin nämä lakat lähinnä värien perusteella siis :) Aika samantyyppisiä värejä näyttäisivät olevan (lukuunottamatta Rimmelin BC:tä). Ensimmäiset neljä lakkaa peittävät kaikki kahdella kerroksella, ja KIKOt joskus jopa yhdellä! Kokoelmani paraslaatuisiksi lakoiksi osoittautuivatkin KIKOt, Barry M.-lakat ja OPIt. Jotkut Nails-lakat ja Kone Helsingit yllättivät laadullaan myös iloisesti! Heikommin menestyivät Lumenet ja Maybellinet, kokonaa pois saivat lähteä miss Selenet.

Luv,
Johanna xx
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)