torstai 19. kesäkuuta 2014

Tili tyhjeni hups

Mitenkäs meille kynsibloggaajille tuntuu aina käyvän niin, että kun on kassalla maksamassa farkkuja, visa electronisi ei enää kelpaa maksuvälineenä..? Ai eikö teillä? No mulle kävi tänään niin, onneksi oli käteistä mukana, ettei farkut jääneet Ginaan ':)


MUTTA, mulla kävi tänään myös hyvä tuuri! Kävin taas Cesarsshopin avoimissa ovissa, ja mitkäs sinne olivatkaan juuri saapuneet?? Dollish Polishin suomalaisten bloggaajien suunnittelema kokoelma. Olin ehkä yksi ensimmäisistä koko kokoelman nähneistä! Nappasin kuvan swatcheista. Tykkäsin eniten ehkä BND:n Sissin ja Wasting Lifestylen Emman yhdessä suunnittelemasta pastelliglitterlakasta ja tuosta mustasta lakasta, jonka suunnittelijaa en muista. Jokainen nimi oli hauska :D Ihailin noita lakkoja pitkään, mutta jäivät sinne, kun tili tosiaan ei niin täynnä enää ole..

Sitten ostoksiin:


Mitä oikeastaan lähdin hakemaan Cesarssilta oli tollainen löllöleimasin, koska haluan saada leimauksen toimimaan! Oma leimasin on joku halpis leikkileimasin, toivon että vika oli siinä eikä minussa ;) 5,50€ oli tuo Konadin leimasin noitten  scrappereiden kanssa ja samaa luokkaa Sokoksen alesta mukaan tarttunut Maybellinen asetooniton kynsilakanpoistoaine.


Tietenkään ostokset eivät jääneet siihen, vaan ostin kaksi Konadin leimauslakkaa, 2€/kpl ja Pueenin laatan 73 3€.  Nyt jos ei leimaukset onnistu niin en tiedä missä mättää...


Mitäs muuta. Ekat water decalit ostin, saa nähdä meneekö niiden kanssa hermot. GinaTricotissa alesta jäi käteen 159 Purple Nights, josta ei mun kameralla saa kuvaa jossa se ei näyttäisi mustalta. Kicksistä ostin myöskin alennuksesta Metro Greyn, koska harmaata lakkaa mulla ei ennestään ollut. Koko ja hinta ovat sopivat siihen nähden, että tuskin usein tulen sitä käyttämään. 


Sitten USA:n tuliaisiin! Siellä OPI maksaa vain n. 7€, joten äiti toi työmatkaltaan lakkoja vaikka millä mitalla! OPI:n kesäkokoelma Neons minilakat kotiutuivat, erityisesti tykkäsin pullojen perusteella You Are So Outta Lime!, Hotter than You Pink ja Down to the Core-al.


Tarpeellisuudet. Mulla on paha tapa olla käyttämättä päälilakkaa, kun mulla ei oo ollut kunnollista. Vasemman puoleinen aluslakka on neoneita varten suunniteltu Put a Coat on!. Se saa värit upeammiksi. Tää on ihan super, koska yleensä joudun tuhlaamaan YSL valkosta useiden lakkausten pohjaksi! Oikeanpuoleinen on glittereiden poistamisen helpottamiseksi suunniteltu Glitter Off, joka on siis vastaava Isadoran Peel Off:ille.


Tässä onni onnettomuudessa -lakka. Tilasin ebystä kolmen lakan paketin, jossa kuvan mukaan olisi China Glazen Too Yacht to Handle, Son of a Peach ja Highlight of my Summer. Tekstistä olisi ilmennyt, että paketissa onkin viimeisen tilalla Bottoms Up. Onneksi tää on ihan kiva pinkki ja tykkäsin tästäkin :) Tilasin sen puuttuneen lakan kuitenkin. Sininen I Sea the Point oli tuliainen, Ihanan kesäiset värit <3


Sokoksen alelaarista kaappasin tuon Rimmelin Moon Walkingin. Claire's Blue-tiful on tosi jännä flakie-lakka. Orlyn It's up to Blue on nätti mereinen lakka.


Äiti toi myös OPIn I Just Can't Cope-acabanan ja You Are So Outta Limen. Jes, vihdoin vaalea keltainen! Ja vaalea vihreä :D


Forever 21 -kaupasta sain kaksi glitterlakkaa, marjapuuronvärisen ja hopeisen.


Ja huhhuh, viimeistä viedään! Löysin Isadoran Chelsea Red -lakan kirppikseltä 2€! Se on kylläkin melkeen dupe Natural Collectionin Red Robin -lakan kanssa, mutta ei se mitään :P

Ostoksia on tullut tehtyä varmaan liikaa siinä vaiheessa, kun ostospostaus venyy niin pitkäksi, ettei meinaa jaksaa kirjoittaa eikä kukaan jaksa sitä kokonaan lukea... Kaikille tänne asti päässeille papukaijamerkit! :P Postissa on vielä tulossa muutamia lakkoja, mutta päätin nää julkaista alta pois. Ja mitä tästä opin? En varmaan muuta kuin että luen huolellisesti ebay-myyntiselostukset, enkä luota pelkkään kuvaan tilatessani seuraavaa 100 lakkaani... Huomenna ajattelin harjoitella leimausta varpaankynsiin :)

Hyvää juhannusta kaikille!
Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)