keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Tikutusprojekti

Huhhuh!

Mulla on ollut nyt kesäloman alkajaisiksi iso projekti käynnissä. Sain vihdoin ebaystä tilatut swatch-tikut, joten tikutin lähes kaikki omistamani lakat. Samalla päätin päästä eroon muutamasta vanhasta lakasta. 

Kaksi pakettia tikkuja maksoi ebayssä minulle joku alle 4€. Yhdessä paketissa 50 tikkua ja niille pidike. Ajattelin swatch-tikkujen helpottavan elämääni, koska niihin voi kirjoittaa havainnot lakanlaadusta ja lakkojen valinta (ostaessa tai lakatessa) on helpompaa.


Hoidan lakkaamisen aina ton eskarissa tehdyn alustan päällä :D

Aloitin projektin kirjoittamalla lakkojen nimet exceliin. Niitä oli kai 83 luovuttuani noin kahdeksasta. Sitten leikkasin kaikki 83 lappua, kun töissä oli hiljaista. Liimasin laput tikkuihin, ja ei muuta kuin lakkaamaan! Lakkasin ainakin pari tuntia, ja pää oli sen jälkeen hieman kipeä... Suosittelen tuuletuksen käyttöä! :D

Sitten täytyi vielä järjestää tikut vielä sävyjärjestykseen. En tykännyt paketissa tulleista ruuveista, joille tikut oli tarkoitus laittaa. Etsin siis jonkin näköisiä avaimenperiä ja löysinkin sopivat :) Tässä lopputulos:


Loppuviikosta blogissa: lisää saapuneita ebaytilauksia, uudet lakkaukset ja ajattelin myös tämän tikuttamisen innostamana esitellä top5 lempilakkani :)


Luv,
Johanna xx

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Toinen löytyi joulu "paukkukarkista" ja toinen avaimenperästä. Tarvitsisin itsekin lisää noita niin kumpa itsekin tietäisin, mistä ostaa :/ tähän kysymykseen luulisi löytyvän vastaus, jos kysyy facen kynsikoristelut-ryhmältä :)

   Poista
  2. Eli siis molemmat löytyivät kotoa laatikon pohjalta, enkä ostanut kumpaakaan :D mutta tuli mieleen että jonkin näköiset renkaat voisi myös vääntää rautalangasta ensihätään :)

   Poista
  3. Ok, kiitti :) Omat tikut on vasta tulossa, joten pitää katella jos jossain kaupassa noita myytäisiin. Jos ei niin ebaystä näköjään löytyi tuon näköisiä renkaita, eli pitää varmaan sieltä koittaa huutaa.

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)