sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kevätjuhlakynnet

Mitä teille tulee mieleen kiireisenä päivänä tehdyistä kevätjuhlakynsistä? Ehkä jotain nopeaa mutta juhlavaa...

Minä taas päätin tehdä ekat vesimarmorointini! Jos olet koskaan vesimarmoroinut, tämä alkaa kuulostaa jo tässä vaiheessa huonolta idealta...


 


Noh, esittelen ensin tämän Seppälän nimettömän Nails-lakan. Olin positiivisesti yllättynyt! Lakassa on kaunis metallinkiilto, josta tykkään :) Täysin peittävään tulokseen olisi tarvinnut kolme kerrosta, koska kynnet kärjet jäivät läpikuultaviksi. Laitoin kuitenkin vain kaksi, sillä kärjet olivat saamassa lisää peitettä. Tässä vaiheessa en vielä viitsinyt putsata kynsinauhoja.

Marmoroitavan alueen rajaamiseen käytin teippiä ja Mavalan kynsitarroja
Sitten aloin vesimarmoroida. Alustavina töinä olin pari päivää sitten suodattanut hanavettä kahvinsuodattimen läpi ja odottanut sen lämpeämistä huoneen lämpöiseksi. En tiedä oliko suodattaminen kuinka tarpeellista, mutta päätin kuitenkin tehdä tästä rakettitiedettä. Käytin marmoroinnissa Kikon tummansinistä (266) ja Nailsin hopeista lakkaa. Musta tuntuu, että ne toimivat hyvin, mutta eipä ole kokemusta mihin verrata.

Taustalla kevätjuhlamekko
Olen aina kammoksunut vesimarmorointia, siksi päätin marmoroida vaan kärjet. Siinä ei kyllä ollut muuta ideaa kuin kerätä itselleni itseluottamusta. :D Voitin muuten myös toisen pelkoni ja lauloin poikaystäväni yo-juhlassa.

Uskaltauduin marmoroimaan nimettömät kokonaan! Ei tullut edes huono.
Loppujen lopuksi jäi positiivinen fiilis, ja tulen todennäköisesti juoksemaan Seppälään, ostan pari halpislakkaa, jotka voin läträtä kokonaan vesimarmoroinnin harjoittelussa :) Eli lisää vesimarmorointia luvassa!


Luv,
Johanna xx

Ps. Tein uuden välilehden, jotta teidän on helpompi käydä tutustumassa aikaansaannoksiini! Käykää katsomassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)