maanantai 30. kesäkuuta 2014

Isadora Aquatic - I'm in love!

OOOIIIIII!!

Rakastuin tähän Isadoran 758 Aquatic lakkaan <3 Se on aivan täydellinen tummansininen. Tästä taitaakin tulla hehkutuspostaus :D


Näyttääpä kuvassa vaalealta, oikeasti tämä on tosi tummansininen. Lakkauskokemus oli ihana!  Leveällä siveltimellä tarvitsi tehdä kaksi vetoa  ja kynsi oli lakattu. Mun pitkille kynsille laitoin kaksi kerrosta, mutta lyhyemmille olisi varmasti riittänyt yksikin. Viilasin muuten kynsistä kulmikkaammat, tykkään siitä mallista eniten :)


Tämä kuivuu tällaiseksi tosi kiiltäväksi ihanaksi. En osaa sanoin kuvailla. Jännää on, että ulkona auringossa toi on huomattavasti vaaleampi kuin sisällä. Tuntisin näillä kynsillä oloni seksikkääksi, vaikka olisin meikittä pyjamassa :D Tää on upea upea U-P-E-A!!

Kiilto<3
Sävy on tummempi sisällä
Itse ostin tämän Kicksistä 70% alennuksesta n. 2€. Isadora on tehnyt tästä myös geelilakkaversion, joka on ilmeisesti kausisävy. Kai voin jo paljastaa, että Aquatic-geelilakka on osa tulevan kesäarvontani palkintoa! ;) Järjestän sen sitten, kun olen takaisin matkaltani :) Nyt menen tuijottelemaan näitä...


Luv,
Johanna xx

2 kommenttia:

  1. No on kyllä nätti lakka :) arvaas kuka kävi eilen sähköpostissa... :D pitäis käydä tarkistamassa vissiin useammin.. laitan sulle huomenna (vihdoin) postia tulemaan ;)

    VastaaPoista
  2. Nii on <3 :) ja jos et oo jo ehtiny postittaa vielä, voisin vaihtaa sitä osotetta, nii jos kattosit sähköpostin sit tänään eikä elokuussa x)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)