tiistai 3. kesäkuuta 2014

Hohdokas yö

Heippa kaikki!

Kävin tossa viikonloppuna kirppiksellä, jonka yhteydessä on myös jonkinnäköistä jälleenmyyntiä. Löysin sieltä 2€ pimeässä hohtavan lakan. En ollut täysin vakuuttunut sen toimivuudesta, koska se näytti klimpiltä, mutta ostin sen silti.


Pidin tuota purkkia jonkin aikaa valon alla, koska ainakin semmoset liimattavat tähdet hohtaa parhaiten sillä tavalla. Sitten vein sen pimeään vessaan, ja totta tosiaan, kyllä se toimi! :D Lakkasin samantien vasemman käden vanhojen lakkausten päälle päällyskerroksen kyseisellä lakalla, ja kyllähän se kynsilläkin hohtaa!

Aika huono kuva tosta hehkusta että...
En keksinyt mitään tapaa ottaa pimeässä hehkusta kuvaa, joten valitan nyt todistusaineiston puuttumista :( Yöllä meni monta tuntia tuijotellessa näitä kynsiä, kun en saanut unta. Poikaystäväni piti minua ihan kajahtaneena (tuntuu että monissa kynsiblogeissa on havaittu sama ilmiö :D)

Joka tapauksessa toimi hyvin ja hinta-laatusuhde loistava! Ainoa miinus puoli HIRVEÄ haju. Se haihtui kuitenkin kynsiltä melkeen kokonaan vuorokaudessa, mutta yön nukuin käsi kauempana nenästä. Haju sai minut googlailemaan ainesosien myrkyllisyyttä, ja niistä osasta kemikaaleista jotka tarkistin, yksi oli "low toxic".

Minulla on tässä meneillään iso projekti, jota esittelen loppuviikosta! Ja jes jes vihdoin ebay tilauksiani saapui! Niistä myös postausta tulossa.

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)