perjantai 13. kesäkuuta 2014

Challenge time! - Mies lakkaa

Hei kaikki kynsiaddiktit!

Nyt on aika laittaa kiertoon haaste kesän kunniaksi! Tämä on itse asiassa vanha haaste, joka on kiertänyt ilmeisesti loppuvuodesta 2012. Tässä 1,5 vuoden aikana on kuitenkin tullut niin paljon uusia kynsiblogeja, että haluaisin tämän hauskan haasteen heräävän jälleen henkiin :)

Kyseessä on siis Mies lakkaa -haaste! Lakkaava miespuolinen henkilö voi olla poikaystävä, kaveri, avokki, aviomies, pikkuveli, isä, setä, kuka tahansa kolmijalkainen yksilö! :D Onneksi miehiä on suhteellisen helppo lahjoa ;)  Pikkuveljelle karkkipussi, isälle auton pesu ja paremmalle puoliskolle nyt aina keksii jotain. Vanha kunnon "Mutta kun kaikki muutkin" ei tuntunut toimivan :D


Viralliset säännöt tulevat tässä:

1. Lakkaajan täytyy olla mies
2. Bloggaaja saa valmistella kyntensä esim. aluslakalla välttyäkseen mahdollisilta tuhoilta
3. Lakkaajalle ei saa antaa minkäänlaisia ohjeita
4. Kuvia prosessista saa ja pitääkin ottaa
5. Bloggaajalla on vapaus poistaa lakat halutessaan heti lopputuloksen kuvaamisen jälkeen
6. Mies, joka ei suostu osallistumaan, on nössö :D
7. PITÄKÄÄ HAUSKAA!
8. Suoritettuaan haasteen bloggaaja voi haastaa yhden tai useamman 'kolleegan' (jonka blogi on mieluiten perustettu vuosina 2013 tai 2014)

Tietysti myös tämän haasteen vuonna 2012 tehneet voivat tarkistaa, missä kunnossa miehen lakkaustaidot nykyään ovat :D Löysin haasteen Suvin Passion for Nails -blogista.


Tällä kertaa valitsin harrastustani pitkin nenänvartta katsovan poikaystäväni T:een lakkaajaksi. Ikää 18 ja risat, ei lakkauskokemusta :D (tietääkseni ja lopputuloksesta päätellen) Suunnitelmana oli tehdä oranssi-siniset kynnet, koska vihaan sitä väriyhdistelmää, ja kirjoittaa häröjä viisikirjaimisia sanoja (tätä en kieltänyt, koska en uskonut että tekstistä kuitenkaan saisi selvää :D) mutta onneksi suunnitelmat muuttuivat ':)


Nämä lakat valikoituivat hyllyltä (glitter oli kuulemma kivan näköinen :D)
Koska T valitsi lakkausajankohdaksi illan, valaistus on aika kamala... Anyways, lakkaustyyli oli aika erikoinen, nauroin niin paljon :D T lakkasi sivusuunnassa  ja naurun takia vaihtoi suunnan kärjestä sormeen päin :DLakkaa hän ei tietenkään tajunnut pyyhkiä purkin reunaan ja sitä meinasi putoilla joka paikkaan :D
Kerroksia laitettiin vain yksi... Eri käsien kynsistä tuli trendikkäästi eriväriset :DChina Glaze kaljuuntui aika pahasti, onneksi Kiko peittää melko hyvin yhdellä kerroksella. Kynsinauhat saivat tuolla lakkaustyylissä myös kivat värit :) Sitten koristelut:Vasen käsi sai glitterraitoja ja oikea kultaisia pilkkuja. Kärsivällisyydestä kymppi! 


Kynsinauhojen puhdistus ei kuulemma kuulu hommaan, eikä päällyslakkaakaan laitettu

Lopputuloksesta tuli suhteellisen hieno! :D Kuulemma T arvostaa nyt enemmän lakkaustaitojani, koska ei ollut niin helppoa kuin miltä näytää. Sanoi, ettei se kirjoittaminen ehkä sittenkään olisi onnistunut :D Meillä (tai ainakin minulla hymiöiden määrästä päätellen) oli tosi hauskaa :D! En ole vielä raaskinut näitä poistaa :)

Haastan kaksi kynsibloggaajaa:

-Kukan Worst Part Is Over -blogista (joka toivottavasti saa netin pian takaisin)
-Xallan Nails by Xalla -blogista (jonka mies on osoittautunut luovaksi :D)

Toivottavasti saadaan tää haaste taas kiertämään! :)


Luv,
Johanna xx

2 kommenttia:

  1. Kiitti haasteesta, eiköhän se jossain vaiheessa saada tehtyä ;D

    VastaaPoista
  2. Ole hyvä vaan! :P Oli niin mielettömän hauskaa, kannattaa kokeilla! Luotan suhun ja Kukkaan (ja teiän miehiin) tän haasteen jatkamisessa ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)