keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Bad nail day

Tiiätte ne päivät kun tuntuu että on just tuhlannut 3h kynsien lakkaamiseen, on ihan huuruissa, eikä vaan tykkää aikaansaannoksestaan? Mulla oli se päivä maanantaina. Korjasin näitä vielä tiistaina, jolloin etusormi otti osumaa... Huoh!


Käytin ensimmäistä kertaa kynsillä OPIn Put a Coat on! -aluslakkaa. Se on valkoista, joten värit tulevat paremmin esiin. Marmoroiduissa kynsissä on yksi kerros sitä ja muissa kaksi. Se kuivuu tosi nopeasti!

Kuvassa yksi kerros
Kynsillä on ihanan kaverini Floridan-matkaltaan tuoma tuliaislakka OPI Gargantuan Green Grape! Tämä on se vaaleanvihreä/minttu versio tuosta lakasta. Se oli tosi luirua, laitoin 3 kerrosta kahden valkoisen aluslakkakerroksen päälle. Väri on kuitenkin aivan ihana <3

Luonnossa vähän vihertävämpi
Halusin päästä vesimarmoroimaan, mutta se ei onnistunut tällä kertaa niin hyvin :( Marmoroinnissa käytin Ginatricotin 159 Purple Nights ja Orlyn Love Each Other lakkoja. Jälkimmäinen on läpinäkyvä (sen pitäisi kai olla holotopperi mutta ei ainakaa mulla näy ollenkaan kynsillä), joten se jätti näkyviin alle lakatun GGG:n. Ajattelin ettei toi vihreä toimi marmoroinnissa kuitenkaan ohuutensa vuoksi. Lakat eivät oikeen levinneet vedessä, mikä teki marmoroinnista hankalaa :/ Ginan lakka taisi olla liian paksua... Se kun näyttäisi peittävän yhdelläkin kerroksella. Tuohon oikeaan keskisormeen oon ihan tyytyväinen, mutta nimetön taisi mennä väärin päin :(


Noh, halusin sitten kokeilla leimaamista, joka ei tietenkään onnistunut... Leimasin Konadin laatasta m56 kukkakuvion, jonka peitin seuraavana päivänä. Tuossa myös vasemman käden marmoroinnit, joista nimetön onnistui ihan hyvin.


Korjasin tekemällä ransikset Ginalla ja siihen vielä kukkaset dottingtoolilla. Näistä tuli ihan siedettävät ja yritän perjantaihin asti sinnitellä näillä.


Näitä käytin:

OPI: Put a Coat on! -aluslakka
OPI: Gargantuan Green Grape
Ginatricot: Purple Nights
Orly: Love Each Other
China Glaze: Bottoms up ja Too Yacht to Handle (kukissa)
OPI: Top Coat

Miten saa laitettua päällyslakan ilman, että se sotkee kaiken??

Luv,
Johanna xx

Ps. Blogger toimii taas jeeeee :)

2 kommenttia:

 1. onpa hienot kynnet !! =)
  ja itellä päällyslakka ei sotke, kunhan laitan sen vasta tunnin jälkeen... ja yritän mahdollisimman hellästi saada yhdellä kerralla sen levitettyä koko kynnelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! ^^, odotin kokonaisen päivän ennen kuin laitoin päällyslakan ja silti se sotki höh :/ ehkä se sivellin pitäisi pyyhkäistä paperilla tai jollain jos siihen on tarttunut väriä?

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)