lauantai 10. toukokuuta 2014

Yliopistolla ja metsässä, ihanat kaksi päivää!

Moi kaikki!

Oon ihan superpahoillaan, että on ollut näin hiljaista, mutta kevät kiirettä on ja meillä oli myös Puerto Ricossa pidettävään avaruussääkurssiin liittyvät kaksi lähiopetus päivää. Oli aivan ihanaa! <3 ^^, Tapasin mahtavia ihmisiä ja pidettiin nii paljon hauskaa. Mulla on yhet lakkaukset nyt yhet lakkaukset varastossa niin niitä luvassa lähipäivinä.

Kurssille osallistuu 22 opiskelijaa Helsingistä, Järvenpäästä, Hämeenlinnasta ja Oulusta. En oikeestaan puhunut omasta ja Järvenpään lukiosta tulleiden ihmisten kanssa, vaan huomioni keskittyi lähinnä Hämeenlinnalaisiin ja Oululaisiin. Oululaisten murre tarttui mulle kyllä pahasti ja joudun ponnistelemaan, etten kirjottaisi nyt niin. :D Oulusta tuli neljä poikaa, joista kaksi olivat kaksosia ja tosi äänekkäitä, kaksi vähän hiljaisempia mutta yhtälailla ihania. Hämeenlinnalaisista vietin aikaa kahden tytön kanssa. Tästä porukasta ehti tulla mulle tässä lyhyessä ajassa ihan äärettömän tärkeä <3

Kävimme Ilmatieteenlaitoksella, Nurmijärven geofysiikanlaitoksella, Aalto-yliopistossa ja jossain Kirkkonummen puskissa. Varsinkin Ilmatieteenlaitoksella oli hyödyllisiä luentoja. 

Nyt tuntuu siltä, ettei sitä Ricoo tartte odottaa niin etelän vetelät housussa. Onneks sielä on pitkiä bussimatkoja, oli tosi onnellinen olo taas eilen bussissa ku sai olla hyvien kavereiden kanssa, yhen jalat sylissä, yks käytävällä jaloissa nukkuen ja yhteen nojailin ja kuuntelin sen mp3:sta Skid Row:n "I remember you". Se oli niin täydellinen hetki.

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)