tiistai 20. toukokuuta 2014

Nakuilu viikko ja kynsien hoitoa

Ajattelin kynsieni kaipaavan vähän lakatonta aikaa, joten olen nyt viikon nakukynsillä. Tein kynsille hemmotteluksi perusmanikyyrin, jonka vaiheet selostan alla. Vertailen myös kynnen kasvunopeutta ja lopussa ennen/jälkeen kuvat. :)

Manikyyritarvikkeet

1.Viilaus


Viilaan haluamani muodon ja suoristan myös kynnen sivut pituussuunnassa. Luottoviilani on Trindin lasiviila.

2.BufferointiBufferoin kynnen pinnan Gratiaen bufferin kolmella eri sivulla. Ne mm. tasoittavat kynnen pinnan, parantavat verenkiertoa, eli lisäävät kasvua, ja kiillottavat pinnan kauniin kiiltäväksi. Yllätyn kynsilakkoja poistaessani, miten hyvin se tasaisuus on säilynyt aina.

3.Öljyäminen


Öljyän kynnen pinnan ja kynsinauhat Gratiaen Cuticle Therapylla. Sen jälkeen työnnän kynsinauhoja pois kynneltä. Annan imeytyä hetken.

4.Kovettaminen

Käytän Mavalan kynnenkovettajaa. Se estää kynsien liuskoittumista ja lohkeamista. En levitä sitä aivan kynnen ihon läheisiin reunoihin, jottei iho vaurioituisi.

5.Aluslakka


Käytän Trindin Nail Repairia kiiltävän lopputuloksen saamiseksi ja kynsien suojaamiseksi. En tiedä onko sitä tarkoitettu aluslakaksi, mutta olen päätellyt että sitä voi sellaisena käyttää :D Se kuitenkin jättää kynnen pinnalle aluslakkamaisen kerroksen eikä siis imeydy. Täytyisi pian panostaa ihan oikeaankin aluslakkaan, kun tuo pullo alkaa olla tyhjillään. Ainakaan koskaan ei ole kynnet värjäytyneet :D

Ennen:

Jälkeen:

Mittasin kynsien lähtöpituuden ja katson viikon päästä kuinka paljon ne ovat kasvaneet, jotta voisin verrata kasvunopeutta lakattuihin kynsiin. 

Peukalot 17mm
Nimettömät 15mm

Katsausta kynsien kunnosta sitten nakuviikon lopuksi! :)

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)