maanantai 12. toukokuuta 2014

Keväiset juhlakynnet

Minulla on nyt kova neonväri buumi, koitan kovasti löytää täydellistä neon vihreää ja keltaista lakkaa, vinkatkaa jos on joku hyvä ehdotus mielessä ;)

Viime viikon keskiviikkona oli minun ja poikaystäväni 2,5-vuotis anniversary, joten ajattelin tehä jotain kynsille liittyen siihen. Nämä lakkaukset minulla oli myös lähiopetuspäivinä, joista kerroin edellisessä postauksessa. Siellä ne saivatkin huomiota myös yllättävältä taholta, heh. Suunnitelmani olivat alunperin aivan erilaiset, mutta lopputuloksesta tuli hieno silti :)


Lakkasin peukalon ja nimettömän Rimmelin 365 Beige Stylilla ja muut Konen M17 mattalakalla. Rimmelin lakassa on tosi leveä sivellin mutta on vähän vetelää. Konen pinkkiä rakastan, se peittää myös hyvin. Värien valinnoissa minulla oli hankaluuksia, mietin pitäisikö hankkia swatch-tikkuja. Kukat tein akryylimaaleilla. Tällä kertaa tuntui että kukat onnistuivat paremmin oikeaan käteen :O Oikean käden peukaloon kirjoitin vielä kliseisesti I luv U mustalla teräväkärkisellä siveltimellä. 

Tarkoitukseni oli tuolle beigelle leimata pinkkejä huulikuvioita, mutta MENI HERMOT. En tiedä mistä leimaamisongelmani johtuivat :/ Auttaisiko jokin pehmeämpi leimasin? Kun kyseessä oli kuitenkin koko kynnen kuvio, josta leimautuu tausta. Pliis helppiä? Lopputulos oli tämän näköinen:


Tossa vaiheessa olin kyl jo ärsyyntyneenä vetäny vaikka mitä kokeiluja :D Mutta etusormen sotku muistuttaa etäisesti rantamaisemaa jos tarkasti kattoo. Muutenkin inspiroiduin näistä ja teen varmaan distressed kynnet tuolla pinkillä jossain vaiheessa :) Vasempaan peukaloon tarkoitukseni oli tehdä rhinestonien kehystämä sydän, mutta en vaan millään ehtinyt... Kiireestä johtuen taidan viettää sen lakattoman viikon piakkoin, mutta vielä viihdyn näissä :)

Luv,
Johanna xx


Ps. Käykää osallistumassa Tiny Nail Design -blogin kaksivuotisarvontaan täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)