perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tasapainoiset varpaat

Heei!

Vihdoin  sain lakattua varpaan kynteni loppuun! Lopputulos on kyllä vähän sen näköinen että kaksi miestä on ollut vieressä luomassa painetta nyrpistelemällä nenäänsä :D Sain onneksi vähän fiksailtua.


Tommoset Jin ja Jang kynnet tein :) Sitten kun mun flocking powder tulee Kiinasta, teen todennäköisesti kaveriksi noille sormenkin kynsiin samantyyppiset. Käytin ihan perus valkoista ja mustaa lakkaa, pienempien kynsien päälle laitoin vielä juuri hankkimiani Orlyn (love each other, valkoisen päällä) ja Konen (GL10, mustan päällä) glitterlakkoja testaukseksi. Ne näkyvät alla paremmin. Lakapulloista on kuvat täällä.


Tai näkyisivät jos Orlyn lakka olisi mitenkään näkyvää... Se ei kertakaikkisesti mitenkään muuttanut valkoista kimaltelevaksi eikä myöskään onneksi liilahtavaksi. Konen musta sen sijaan on ihan kiva :) Kaipaa tosin joko monta kerrosta tai alle mustan lakan.

Buddhakin pääsi mukaan, vaikka ei liity ees samaan uskontoon :D Oli kai hänkin ihan tasapainoinen tyyppi?
Toivottavasti teitä ei ällöttänyt katsella mun jalkoja? :D Niin ja muuten eka juttu Kiinasta tuli jo!! Mikrohelmet <3 Laitan sitten postausta kun kaikki eBay tilaukset ovat tulleet :)

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)