torstai 17. huhtikuuta 2014

Puerto Rico, baby!

¡Hola chicas!

Sain tiistaina viestin, jossa kerrottiin, että pääsin mukaan avaruussääkurssille! Taisi olla aika rajoittunut määrä hakijoita, kun tällainen fyssan välttelijä pääsi mukaan :D Ongelmana onkin korkea omavastuuosa ja ajankohta. Matka nimittäin osuisi sopivasti koeviikon päälle... Saadaan kuulemma tehdä kokeita lentokoneessa :D.

Vanha San Juan on ihan törkeen ihanan näköinen! Rakastan näitä pastellivärisiä rakennuksia <3


El Yunquen kansallispuisto
Alustavassa suunnitelmassa oli myös vierailu sademetsään. Silleen olisi tosi coolia päästä käymään oikeassa sademetsässä  (ennen kuin ne kaikki tuhotaan :((...), mutta mua kyllä kauhistuttaa kaikki ne eläimet :D Pelkään käärmeitä, ja esim kesäisin juoksen ampiaisia pakoon henkeni uhalla. Kirjaimellisesti, koska olen meinannut juosta auton alle pari kertaa.

 

Näitä haluaisin kuitenkin nähdä :)Valehtelisin, jos väittäisin tajuavani tollasista asioista mitään. Näköjään oon kuitenkin päättänyt alkaa tutkia tollaisia ilmiöitä :D Viestissä kuitenkin luki, että ohjelmaan on lisätty biologiaa ja maantiedettä, jotka ovat enemmän mun juttu. 

Mua vähän huolettaa, olenko siellä ihan yksin. Sain eilen kuulla, että hämeenlinnalaisen kaverini lukio osallistuu tälle kurssille myös, mutta kaverini ei päässyt mukaan :( Ehkä toisista kouluista voi saada sitten uusia kavereita, jos omasta koulusta ei tule tuttuja...

Tästä tulee tosi ainutlaatuinen kokemus! (hyvässä tai pahassa) Tosin matkan kohde voi ilmeisesti vielä muuttua Huippuvuoriksi. Rannalta jään keskelle, jes!


Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)