tiistai 15. huhtikuuta 2014

One stroke -kesäkynnet

Kun siveltimet saapuivat, päätin kokeilla akryylimaaleja. Olin nähnyt Youtubessa one stroke tutorialin, joka löytyy täältä. Tämä oli ensimmäinen kertani sekä akryylimaalien että one strokin kanssa, joten päätin tehdä jotain yksinkertaisempaa. Mielestäni onnistuin hyvin :)! (pienien alkuvaikeuksien jälkeen...) Alla epäonnistunut yritys :D


Etusormesta ehti jo lähteä lakat, kun jälki oli niin kamalaa

Aloitin lakkaamalla valkoiset pohjat (lukuunottamatta peukkua, jossa pinkki). Yritin siis tehdä liukuvärjäystä akryylimaaleilla, mutta jäljestä ei tullut ihan toivottua. Tosin vain peukaloon, joka oli jo muutenkin ernu, jaksoin panostaa viisi kerrosta... Ongelma oli myös pinkin akryylimaalin puute, jouduin sekoittelemaan. Jätän tän nyt hautumaan, jos vaikka kesällä olisi enemmän aikaa. Vedin näiden päälle sitten sen uuden pinkin lakan, jonka esittelin edellisessä postauksessa. Jostain syystä siitä tulikin nyt mattaista :O


Väri näytti kyllä tosi erilaiselta ilman päälilakkaa. Kuva otettu ulkona.

Tykkään näistä kyllä tosi paljon! One stroke tekniikkaa tulette siis näkemään multa lisää :D


Kuva sisällä ja päälilakan kanssa

Luv,
Johanna xx


Ps. Löydät toisen upean one stroke tutorialin täältä! Lopussa hän kertoo, että käytti siihen 10 tuntia! o.O 

4 kommenttia:

 1. Nää on tosi kivat :) Ite en oo uskaltanu one strokea kokeilla, veikkaan että aika hermoja raastavaa puuhaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Ja ei ne nyt niin rasittavat olleet tehdä, mutta kyllä meni varmaan joku 1,5h kun ekaa kertaa tein... Hyvä juttu että akryylimaalit voi aina pestä pois jos mokaa! :)

   Poista
 2. siis vau, nää on ihanat! tosi taitavasti tehdyt, ja nuo kukat näyttää jotenkin tosi eläviltä ja oikeilta :) ot kyllä tosi taitava kynsienlakkaaja! voi kun itsekin oppisi joskus tekemään noin hienoja lakkauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitti! ^^, niissä sun kynsissä oli kyllä potentiaalia, eiku vaa youtubeen tutorialeja kattomaan ja ebaystä välineet niin kynsiharrastus on käynnissä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :)