tiistai 8. huhtikuuta 2014

Mikrohelmitestailut

Moi!

Oli ihan pakko päästä testaamaan mikrohelmiä, jotka saapuivat viime viikolla! Esittelen ne vielä myöhemmin. Ajattelin ensin sekoittaa mustiin helmiin jotain kivaa väriä ihan muutamia helmiä, mutta sitten iski taas halu tehdä vähän jotain haastavampaa. Päätin sitten sunnuntai-iltana yhdeksältä alkaa vääntämään ja meni sitten vähän pidempään kuin ajattelin :D... Noh, ainakin otin tästä opikseni.

Jouduin ottamaan kuvan salamalla :/ koska pelkäsin helmien varisevan yöllä pois
Tämmöiset sitten tuli :) Lakkoina käytin ihan tavallista mustaa ja kolmessa sormessa on Konen lakka GL10, johon olen nyt ihan täysin rakastunut <3. Kuten jo sanoin, lakkauksesta tuli erilainen kuin olin ajatellut lakatessani pohjia, joten ehkä alla oisi voinut olla jotain muutakin.

Joistain mikrohelmikukista tuli hyviä, kuten peukalossa. Joissain taas alkoi jo mennä hermot. Käytin dottertoolia, tein pilkkuja päälyslakalla, joille kaadoin sitten helmiä. Helmet kyllä lentelevät minne sattuu, että alla oli hyvä olla kulho :D. Mutta kyllä niitä silti löytyy joka paikasta ja niiden saaminen purkkiin oli tuskaa. 

Laitoin vielä päälilakan, yhtään ei ole varisseet. Ennemminkin huolestuttaa, miten saan ne irti :O Tuntuu kuin ne olisivat liimalla kiinni, kun edes repimällä ei saa irti. Toisaalta hyvä, ettei niitä tipu joka paikkaan :). Nyt kahdessa päivässä vain väri on jonkin verran kulunut ja alta on paljastanut hopeinen pinta (ehkä koska sormet ovat koko ajan hankaamassa totutusta poikkeavaa pintaa)

Kyllä käyttäisin näitä hankalasta käsittelystä huolimatta uudestaan! Ehkä seuraavalla kerralla en yritä kuitenkaan mitään monimutkaista vaan ihan kaviaari mania :D


Luv,
Johanna xx


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)