maanantai 28. huhtikuuta 2014

Kirppisjuttuja

Moikka!

Pääsiäisenä kävin Helsingin jäähallin kirppiksellä. Löysin sieltä edellisessä postauksessa käyttämääni IsaDoran mustahopeista glitteriä, hinta oli 0,20€. 


Lakkoja ostin kaksi. Toinen on Dependin tumman punainen, jota aion käyttää ruusujen leimaamiseen. Tätä väriä kaipasinkin! Toinen oli Maybellinen Color Show neonseihin kuuluva 186 Fuchsia Fever. Molemmat 0,50€/kpl.


Löysin myös kaksi mekkoa, molemmat 1€/kpl! Toisen annoin jo poikaystäväni pikkusiskolle, koska se oli minulle liian pieni. Se oli semmoinen valkoinen punapilkullinen mekko. Toinenkin mekko oli tosi epäjohannamainen, en todellakaan olisi käyttänyt pitsiä missään nimessä pari vuotta sitten :D. Nyt tykkään siitä ja rakastan erityisesti farkkua IHAN KAIKESSA! <3


Ennen leffaa poikkesimme Seppälässä, josta ostin kaksi lakkaa alelaarista 1,50€ yhteensä. Mustani on loppumaisillaan ja tuon sävyistä sinistä minulla ei olekaan vielä :)

Laskin tossa just et mulla on noin 90 lakkaa jo :O. Pari kuukautta sitten niitä oli jotain 65. Ja 22 lakkaa en ole vielä ehtinyt käyttämäänkään, damn!

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)