sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Kaikki ebay tilaukset saapuneet!

Jeejee!

Nyt on kaikki ebaystä tilaamani tuoteet kolahtaneet postilaatikon pohjalle! Anni laittoi kaikki tilaukset liikkeelle keskiviikkona 26.3.2014.

Ensimmäinen saapunut tuote oli mikrohelmet 4.4. Niiden postitus oli ilmainen ja Hong Kongista asti ne tulivat seitsemässä työpäivässä.


 

Sori varjosat kuvat
Noniin eli kannattiko tilata? Sanoisin että joo! Noi on aivan ihanan kirkkaan värisiä!! Ehkä jo huomasitte, että oikalla on kuva siitä, mitä piti tulla, ja vasemmalla sitten kaksi kuvaa siitä, mitä mulle lähetettiin. Kaksi purkkia on väärät... Okei toi oranssin puuttuminen ei haittaa yhtään, mutta vähän harmittaa se toinen turkoosi :( Sain noitten kahen tilalle korallin ja pinkin. Mutta on toi nyt silti hyvä ostos kahella eurolla! Linkkiä tässä! En malta oottaa että pääsen tekemään varsinkin turkoosilla, violetilla, tumman sinisellä ja pinkillä! <3 Plussaa vielä ihana ääni joka tulee ravistettaessa :D Tässä vielä linkki aiemmin suorittamaani testaukseen.


Seuraavaksi saapuivat akryylisiveltimet 9.4. (ilmainen postitus, 10 työpäivää). Noi liilat varret on ihanat! Yllätyin, kuinka kova harja oli. Löytyvät täältä. Hintaa oli 2,20€ Näitä käytin tässä one stroke -lakkauksessa.

Samana päivänä tuli myös samettipulverit. Oikeat värit näissä. Jos saan koskaan väsättyä niitä pääsiäiskynsiä, niin tätä keltaista käytän varmasti! Muutenkin iski heti inspis kun sain nää käsiini. Hinta 2,05€, linkki tässä.
Kynsiteipit sain Annilta 11.4. joten ne ovat tulleet kaiketi 11 työpäivässä. Sain 30 väriä jollain alle eurolla! Tosi upeita teippejä olivatkin. Kyseessä olivat nämä. 


Viimeisenä saapuivat sienet 15.4. Niillä aion siis tehdä liukuvärjäyksiä. Vaihtopäitä tuli neljä, hinta 0,70€.  Luulisin, että toimii :) Linkki tuossa.

Alkaa olemaan sellainen olo, että nyt on välineet koossa for serious nail art ;) Onneksi kesästä on tulossa tylsähkö, että ehdin näitä kaikkia juttuja kokeilemaankin! Suosittelen tämän jälkeen muillekin ebay tilailuja, jos jotakuta on epäilyttänyt. Yhteishinta oli siis jotain 8,50€ luokkaa. Eettisyydestä en tosin tiedä...

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)