lauantai 26. huhtikuuta 2014

Hard and simple

Halusin kerrankin tehdä jotkut yksinkertaiset kynnet. Viime aikoina tuntuu, että olen lisäillyt yksityiskohtia liiaksikin. 

Päätin testata Gina Tricotista ostamaani lakkaa ja kirpparilta löytämääni IsaDoran glitteriä. Toi 89 Punk levittyi tosi helposti ja kaksi kerrosta riitti hyvin. Olin itseasiassa alunperin ihastunut A Englandin Fated Princeen. Mielestäni tämä lakka korvaa sen hyvin, eikä tässä ole myöskään sitä häiritsevää vihreään taittavuutta. Glitterkin oli tosi kiva! Sitten kun mulla on synttärit, laitan sitä kyllä kaikkiin kynsiin. Sain sen muuten kahdellakymmenellä sentillä! ;)


Vähän jäi suttusiksi noi kynsinauhat kun piti kiirehtiä töihin :/
Koska en selkeästi osaa tyytyä yksinkertaisimpaan vaihtoehtoon, askartelin vielä niitit peukaloihin. Olette varmaan huomanneet, että rakastan tehdä peukalosta ja varsinkin nimettömästä aksenttikynsiä :) Niitit olivat pudonneet tästä paidasta, jonka löysin kaapin pohjalta.


Tästä paidasta noi niitit kotosin
Tässä vielä nämä kaksi lakkaa vierekkäin, jos joku haluaa verrata.


 

Vasemmalla siis Fated Prince (kuva netistä, linkki kuvassa). Ei ne nyt täysin sama lakka ole mutta taidan sittenkin tykätä enemmän tosta Punkista :)

Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)