sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Euron kauppa

Toissa päivänä oli kaverini 18-vuotis synttärijuhlat, oli tosi kivaa, kiitos niistä! :) En sitten jaksanut koulun jälkeen raahautua kotiin, vaan menin toisen kaverini kanssa kynsitarvike shoppailemaan. Hän oli löytänyt kaksi euron kauppaa, joita kävimme penkomassa. Ne ovat Helsingissä Rautatientorilta Kinopalatsille päin kuljettaessa (leffateatterin ohi ja vasemmalle). Tuli sitten vähän osteltua, kun oli niin halpaa :DEnsimmäisessä kaupassa oli aika huono kynsilakka tarjonta, joten ostin sieltä vain koristelu tarvikkeita. Ostin nämä timantit ja kahta erilaista glitteriä. En malta odottaa, että pääsen käyttämään tota kesäistä keltaista! Siitä saa varmaan kivan lisän pääsiäiskynsiin! :)Toisessa kaupassa oli sen sijaan pelkästään kynsilakkoja eikä tarvikkeita. Ostin sitten neljä lakkaa. Lisäksi ostin meikkisieniä eurolla, vihdoin kunnolliset tarvikkeet liukuvärjäykseen!


Toi yhden euron lakka peitti 2:n kerroksen jälkeen! Pysyvyydestä en osaa sanoa vielä.
Loppujen lopuksi käytin 9,30€! (jolla sain 8 tuotetta esim yhden essien lakan sijasta)Käytiin matkalla Elielinaukiolle vielä Gina Tricotissa, josta käytimme tarjouksen 3 lakkaa 9.95€ (norm à 3.95€). Tällainen tarttui mukaani, loput menivät lahjaksi. Väri näytti tummemmalta siellä, harmi :/

Juuri tein lisätilaa kynsilakoilleni, mutta ne eivät enää mahdu... ÄRRR. Tilannetta pahensi vielä se, että äitini oli kirpputorilla ja toi minulle neljä lakkaa lisää. Arvioin, että niiden yhteisarvo oisi jotain 50€, hän oli maksanut niistä yhteensä 3€ :D Esittelen ne myöhemmin.


Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)