maanantai 7. huhtikuuta 2014

Dream destination: Puerto Rico

¡Hola!

 Oon ihan super innoissaan (taas vaihteeks)!! Kirjoitan tässä hakemusta koulun kurssille, joka päättyy matkaan Puerto Ricoon, siis sille saarelle Karibialla! Kyseessä on fysiikan soveltava kurssi avaruussäästä, enkä ole lukenut kuin yhden kurssin fyssaa... Joten jää nähtäväksi, pääsenkö viiden onnekkaan joukkoon! Onneksi mukaan haetaan myös fyssasta kiinnostuneita biologeja ja maantieteilijöitä :) (that would be me, tosin fyssan kiinnostuksesta en tiiä... :D)

Kattokaa nyt tätä rantaa!

Puerto Rico Beaches Want An Adventure  Beach Camping In Puerto Rico The Daily Muse Wallpaper

Täähän on kuin suoraan mun seinän julisteesta!Damn! Sehän on palmumetsä :O Koska Puerto Rico sijaitsee Karibialla päiväntasaajan ja Kravun kääntöpiirin välissä, se on hurrikaanialueella. Hurrikaanikausi on kuitenkin juuri päättymässä, kun koulumme matka toteutuu. On olemassa myös maanjäristys riski, koska saari on litosfäärilaattojen siirroksen tuntumassa. Lämpötila pysyttelee vuoden ympäri 28-32'C ja iltapäivisin saapuvat konvektiosateet varsinkin sademetsä alueille. (mantsa päteminen(Y)). Iskältä kun kysyin Puerto Ricosta, vastaus oli jotain tällaista kuin "Isn't it a bit third worldish?" Noh, googlasin sitten Puerto Rico slum ja eteen tuli kuvia näistä värikkäistä rakennuksista. La Perla (paikallinen slummi) eroaa siis aika paljon vaikka Brasialian favela slummeista. Toivon tämän kertovan iloisesta elämän asenteesta? :D


Ja sitten tässä on luultavasti se observatorio, jolla hoitaisimme sen fyssa puolen pois alta. Sekin voisi olla ihan cool.

Toivottavasti en ole sotkenut tätä nyt siihen Kanarian saarten Puerto Ricoon :D Siellä ei kyllä pitäisi olla mitään avaruustutkimuskeskusta... Ehkä saan näistä rantakuvista nyt sitten motivaatiota kunnon hakemuksen kirjoittamiseen! :)


Luv,
Johanna xx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)